facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kijkboerderij 't Hoogeveld

Adres: Westerhorn 43, 9761 VN Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31503096468
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Westerhorn 43
Postcode: 9761 VN



op zoek naar gerelateerd: Kijkboerderij Drenthe, Sytze van der Goot, Kinderfeestje Eelde
Recensies
Ik was benieuwd wat het betekent als er een grote tent op het terrein staat, maar weet het nog niet.kon het niet vinden. Zo'n tent brengt je op ideeën, maar wat en hoe nog niet bekend.
vriendelijk ontvangen door het personeel leuke uitleg zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen
Leuke plek om te picknicken tussen de weidedieren en een speeltuintje voor de kleintjes
De prachtige boerderij aan de rand van de Onlanden. Kinderen en natuurlijk ook de volwassen kunnen kijken naar de koeien en spelen bij de waterbak . Er zijn ook nog geitjes , ezels en een pony.
Fantastische en heerlijke vergader/trainingslocatie. Goeie service en klantvriendelijkheid vanuit Alma.
Met de kleindochter van 21 mnd. de boerderij bezocht. Ondanks dat ze zo klein is kon ze heel goed de koeien in de stal zien. Ook boven op de balustrade was het leuk om de koeien te zien. De geiten lieten zich aaien. En de ezels aan de overkant wat rode klaver gevoerd. Nog even de waterspeelplaats uitgeprobeerd. Prima. Mooi kleinschalig van opzet.
Leuke boerderij fijne accommodatie
Leuk even bij de koeien koekeloeren en spelen op de speelplaats.
We waren hier voor een vergadering met het uitzicht op de koeien. Alles wat goed geregeld qua catering. Lekkere lunch en als break in de dag een mooie verhaal over hoe deze boerderij gerund wordt. Sowieso kun je als voorbijganger elke dag even een kijkje nemen bij de mooie koeien in de open stal aan de zijkant van de boerderij.
De boerderij staat in een mooi wandel gebied. Hier lopen veel mensen met honden. De " boer" van deze boerderij houdt hier helaas totaal geen rekening mee en scheurt met zijn jeep en trekkers door het gebied heen. Menig hondenbezitter heeft bijna geen tijd om zijn hond aan te lijnen als deze dwaas aan komt scheuren. Niet heel dier vriendelijk!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid