facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kijk op Ogen

Kijk op Ogen

Info

Optiek speciaalzaak, hét adres voor hoor- en oogzorg, persoonlijke aandacht, advies op maat, contactlenzen en medische aanpassingen. Uniek in wie we zijn



"Speciaalzaak voor horen en zien. PasZie voor het vak met echt persoonlijke aandacht. Altijd opzoek naar de beste hoor- of kijkoplossing voor jong en oud."
Adres: Kerkplein 15, 2841XL Moordrecht
Telefoonnummer: 0182370825
Stad: Moordrecht
Route: Kerkplein 15
Postcode: 2841XL


Recensies
Zowel voor je ogen als je oren geven ze hier een heel goed advies. Na veel problemen met mijn hoorapparaten bij een landelijk bekend bedrijf heb ik hier wel een goede oplossing kunnen vinden. Er is hier erg deskundig personeel aanwezig welke pas tevreden zijn al jij het ook bent. Voor mij geldt nu ik kan echt "beter horen".
Hier voor de eerste keer geweest, super tevreden over benadering en uitleg mbt mijn glazen. Niet het duurste wordt geadviseerd, maar het beste. Dit in tegenstelling tot mijn vorige opticien. In de nazorg wordt op de voet gevolgd of de geadviseerde glazen ook dat doen wat er van verwacht worst, zo niet, dan gaan ze aangepast worden. Kortom, je merkt dat je in een winkel ben van een kleine zelfstandige, ipv in een winkel van een groot commercieel ingestelde keten. Aan te bevelen.
Ervaren en kundige opticien en optometrist. Bovendien aardig personeel en perfecte service. Als je klachten hebt met je ogen, dan zou ik hier zeker een afspraak maken. Ze hebben hele geavanceerde apparatuur om de binnenkant van je ogen te onderzoeken. Als je slechthorend bent, dan kan je hier ook terecht. Wij komen hier al jarenlang.
Hele vriendelijke mensen en professionele ervaren bediening
Geweldige service en vriendelijk personeel.
Goed en vriendelijk geholpen En ja toch maar 5 sterren. Een goede zaak is dat waard!
Vakmensen op het gebied van optometrie en advies over aanschaf nieuwe bril.
Ik mankeer gelukkig niets aan mijn ogen, wel wat aan mijn oren, maar dat even terzijde. Twee weken geleden heb ik een zonnebril gekocht bij Kijk op Ogen. Je hebt genoeg keuzen uit diversen merken en dat is best fijn als je nogal kieskeurig bent. Samen met de adviseur kwamen we tot een favoriet. Vervolgens werd mijn zonnebril ter plekke vakkundig bijgesteld naar de beste pasvorm. Het hele proces van behandeling waardeer ik zeer. Fijne winkel!
Lief ontvangen met een kopje koffie, goede uitleg over wat er gaat gebeuren en personeel met veel gevoel voor humor
Correct en vriendelijk geholpen en advies waar je wat aan heb en ze hebben de tijd voor je en komen afspraken na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid