facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIJK

Info

Bij mooi weer zijn wij langer open!

Adres: Puttelaar 1, 5411 BE Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0648467454
Stad: Zeeland
Route: Puttelaar 1
Postcode: 5411 BE


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: IJs Zeeland
Recensies
Is een vriendelijke leuke ijs en koffiesalon. Altijd genoeg keus qua ijs en de taartjes smaken ook prima
Fantastische monchou- en cheesecake met kersen en verse aardbeien. Goede groene en zwarte Earl Grey thee. En niet te vergeten de kunst overal. Een aanrader! Vergeet niet om het lekkere ijs en de overheerlijke bonbons mee te nemen...
Lekkerste ijskoffie ooit. Jammer dat de ligging van de locatie niet top is. IJs komen we nog een keer voor terug.
Heerlijke plek, zalige koffie's en andere lekkernijen!! Gemoedelijke sfeer, vriendelijke bediening, kijk er nu alweer naar uit!!
Heerlijk dat KIJK open was. En welkom kopje koffie met een overheerlijke bonbon , dat was een genieten tijdens mijn fietstocht door land van Maas en Waal.
Heerlijk, echt een uitje om daar ijs te proeven! Heerlijk ijskoffie, Er wordt goed meegedacht. En prachtige Kunst aan de muur mag niet ontbreken.
Beste ijs locatie in de omgeving is mijn inschatting. Leuk tentje aan de hoofdweg door Zeeland met vriendelijke bediening. Naast ijs ook koffie en drankjes te nuttigen, maar ijs is een aanrader. Persoonlijk fan van de ijskoffie. Kan me niet herinneren dat ik ergens een ijskoffie gedronken heb die lekkerder was. De moeite waard om een stop te maken als je in de buurt bent.
Heel onverwacht gingen wij na een wandeling even pauzeren op het terras bij Kijk. Wat hebben we genoten van een overheerlijke coupe ijs. Een Zeelandse lekkernij , een mooi terras en supervriendelijke bediening. Geweldig!!
Wat een aanwinst in Zeeland, zo'n mooie ijssalon. En natuurlijk fantastisch ijs. Vriendelijke bediening, dus zeker de moeite waard om een keertje aan te gaan.
Fijne sfeer, goede koffie en lekker ijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid