facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIJK EENS brillen & lenzen

KIJK EENS brillen & lenzen

Info

Bij ons vindt u alles op het gebied van brillen en zonnebrillen, maar ook op het gebied van contactlenzen en oogzorg. We nodigen u uit om onze winkel eens te komen bekijken. Natuurlijk kunt u dan ook direct onze collecties bekijken en passen.



"In 2011 zijn we onze winkel gestart, beide met meer dan 30 jaar ervaring in de Optiek. De look van de winkel past bij ons, ruimtelijk, modern en open waardoor we altijd contact hebben met onze klanten. Ieder mens is uniek. Een bril is onderdeel van je uitstraling en identiteit en het is een mode item geworden. Onopvallend ofbijzonder, bij ons kan dat allemaal.Het blijft leuk om nieuwe brillen en collecties uit te zoeken, waar onze klanten dan weer blij mee naar buiten lopen.Lenzen kan natuurkijk ook, dag lenzen, maandlenzen en lenzen met een cilinder of leesgedeelte erin.Met nachtlenzen heb je overdag geen lenzen meer nodig.Dit alles maakt dat we iedere dag weer met plezier in onze winkel staan.Finus en Mariëtte"
Adres: Catelijnen 14, 5241 CW Rosmalen
Telefoonnummer: 073 - 88 88 373
Stad: Rosmalen
Route: Catelijnen 14
Postcode: 5241 CW



op zoek naar gerelateerd: Opticien Rosmalen, Opticien Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beleef Rosmalen Beleef Rosmalen 73 meter Biologische producten bij uitstek
Winkelcentrum Molenhoek Winkelcentrum Molenhoek 929 meter Moet 6 dagen wachten op boodschappen terwijl ik invalide ben
Love2see Love2see 2 km Webshop voor contactlenzen en oogverzorging
Recensies
Ik kom hier al bijna 10 jaar. Buitengewoon aardig koppel en heel flexibel. Toen ik laatst langs kwam voor een nieuwe bril, kon ik de ochtend erna alweer de winkel uitlopen met mijn bril op juiste sterkte! Ze nemen echt de tijd voor je, een echte aanrader dus!
Finus en Mariëtte zijn superfijne opticiens. Hele goede oogmetingen, mooie brillen en er wordt écht gekeken naar wat bij je past. Wij gaan er al jaren naartoe met het hele gezin, zelfs vanuit onze woonplaats Den Bosch.
Zeer fijne zaak. Er wordt alle tijd voor je genomen en niets opgedrongen. Ik heb een fijne en mooie leesbril aangemeten gekregen. Aanrader!
In deze zaak ben ik geweldig geholpen . De eigenaren zijn meer dan behulpzaam..deskundig ..geduldig...empathisch... kortom Zoekt u een opticiën dan kan ik deze zaak met eigenaren super aanbevelen.
Buitengewoon prettige en vakkundige persoonlijke aandacht. Altijd prima ervaring met resultaat. Van daglens voor watersportvakantie tot zonnebril op sterkte met spiegelcoating. Zelfs bij problemen met elders gekocht montuur, wist Kijk Eens de problemen op te lossen. Dikke aanrader dus.
Zeer goed geholpen,ze nemen echt de tijd voor je.Eindelijk een goede bril gevonden,De nazorg is fantastisch .
Heel fijne opticien. Gerund door een echtpaar die echt liefde hebben voor het vak en voor elk budget een passende oplossing.
Zeer klantvriendelijk en een enorme vakkennis.
Zeer vakkundige mensen die echt de tijd voor je nemen. Je kunt er altijd binnenlopen mocht je vragen of een probleempje hebben. Top zaak.
Super snelle service! Behulpzaam, ze nemen echt de tijd. Kindvriendelijk. Leuk assortiment, zowel voor jong als oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid