facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiewiet Doe Het Zelf Zaak

Kiewiet Doe Het Zelf Zaak

Info

Kiewiet is de doe het zelf zaak van Ameland. Er is een breed assortiment voor al uw klussen! Tevens ook gespecialiseerd in sportvis- en camping artikelen!

Adres: Martenjanszenstraat 4, 9163HW Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 0519543707
Stad: Nes
Route: Martenjanszenstraat 4
Postcode: 9163HW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: kiewiet ameland, actiecode kiewiet fietsverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HuboMosterman HuboMosterman 152 meter
Recensies
Ze konden me niet helpen aan een erg specifiek product wat logisch was maar hebben goed meegedacht en geholpen met een alternatief voor maar €0,50. Erg hulpvaardig/vriendelijk.
Reserveren gaat makkelijk, goede fietsen en behulpzaam personeel.
Kleine doe-het-zelfzaak waar je prima geholpen wordt. Ook boven is een behoorlijk assortiment aan handige spullen voor de klusser en kampeerder. Bij deze ' kleinere' zaken krijg je nog adequaat advies waar je wat aan hebt. Ook kun je hier nog losse schroeven, bouten,ringen,moeten,enz kopen, zodat je geen dure en niet gebruiktevoorraad van deze spullen hebt. Aanrader.
Een winkel voor campeer spullen. Of je luchtbed nu stuk is of dat je je gasfles 904, 906 wilt laten omwisselen. Hier helpen ze je vriendelijk.
Ruim assortiment en vriendelijk en vakkundige medewerkers
Zeer goed geholpen. Prima tandem meegekregen. Aanrader!
Altijd goed advies!
Goeie fietsen
Vertaald door Google Goede service, goede prijzen voor het eiland. Alle verbindingselementen schroeven enz. kunnen ook afzonderlijk worden gekocht. Ik kreeg een pak roestvrijstalen schroeven veel goedkoper dan in Duitsland. Origineel Guter Service, für die Insel gute Preise. Jegliche Verbindungselemente Schrauben etc auch einzeln zu bekommen. Eine Packung Edelstahlschrauben habe ich deutlich günstiger als in Deutschland bekommen.
Vertaald door Google Goede service. Heeft veel items in de uitverkoop. Origineel Gute Bedienung. Hat sehr viele Artikel im Angebot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid