facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kievit Warmte

Kievit Warmte

Info

Kievit Warmte is het adres voor aanleg, reparatie en onderhoud van; verwarmings installaties, sanitair, airconditioning, ventilatie, zinkwerk, enz.



"Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis levert uiteenlopende installatiediensten voor particulieren en bedrijven en maakt al ruim zestig jaar werk van goede service. Het is voor onze klanten belangrijk dat wij snel en soepel kunnen schakelen. Of het nu gaat om het plaatsen van een complete klimaatinstallatie of het verzorgen van een reparatie. Wij leveren de apparatuur, verzorgen de installatie en staan garant voor het onderhoud. 24 uur per dag, zeven dagen per week tot uw dienst. Comfortabel en aangenaam!"
Adres: Industrieweg 44, 3241MA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187482609
Stad: Middelharnis
Route: Industrieweg 44
Postcode: 3241MA



op zoek naar gerelateerd: Ser Kievit, Kievit Warmte overgenomen, Hoppenbrouwers Middelharnis, Industrieweg 44 middelharnis, Kievit warmte vacatures, Kievit Warmte review
Recensies
Maken persoonlijke spullen kapot tijden onderhoud,na veelvuldig contact is dit ook toegegeven en dan sturen ze een advocaat op je af zo werkt het daar. Vandaag aan de deur of er nooit iets gebeurd is voor onderhoud dacht het niet hier nooit meer welkom oplichter !
Ronduit slecht. Al 5 jaar trouwe klant van kievit warmte en nu ze over zijn genomen door hoppenbrouwers komen ze ineens niet meer omdat ze een klantenstop hebben. Ik was klant, nou nu dus niet meer.
Zeer tevreden. Ik had problemen aan de kachel en werd gelukkig snel geholpen! Werd ook telefonisch netjes te woord gestaan.
Ik ben vol lof voor dit bedrijf komen strikt op afspraak en hele aardige monteurs ga zo door van mij een hele dikke 10
Twee keer een dag vrij genomen om op de geplande onderhoudsdag thuis te zijn. Laatste moment afmelding van dit bedrijf. Nogmaals de afspraak moeten verzetten. Uiteindelijk voor de zekerheid even gebeld in de week voor de afspraak. Blijkt ik als klant helemaal uit systeem te zijn verdwenen. Gelukkig kon er een nieuwe afspraak worden gemaakt voor het onderhoud van mijn ketel. Moet wel even >3,5 maand wachten. In totaal dus ruim een half jaar wachten op een ketel onderhoudsbeurt….
Gebeld voor het onderhoud van onze CV en toevallig de volgende dag al een afspraak.
Mooi bedrijf vriendelijk en deskundig personeel top
Firma Hoppenbrouwers Techniek biedt sinds de naamswijziging peperdure onderhoudscontracten aan voor uw cv-ketel. andere oplossing niet mogelijk. Teleurgestelde klant van voorheen Kievit Warmte
Supersnelle service én voelt heel vertrouwd aan!
Alles weer netjes gerepareerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid