facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kies Koers

Kies Koers

Info

Kies Koers is een opleidingscentrum en coachingspraktijk dat wordt geleid door Ymkje de Vries. Gewoon en toch bijzonder, dat is de kern van KiesKoers.

Geschiedenis

Opleidingscentrum voor NLP



"Kies Koers is een bedrijf met passie en vele mogelijkheden voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Het bedrijf wordt geleid door Ymkje de Vries. Al vele jaren heeft zij ervaring op het terrein van Neuro Linguistisch Programmeren. NLP Met ruime ervaring in het aanbieden van NLP opleidingen en gecertificeerd door de ABNLP American Board of NLP.Gewoon en toch bijzonder, dat is de kern van de Opleidingscentrum en Coachings- praktijk Kies Koers. Hét NLP Instituut in Friesland.Kwaliteit en verbinding zijn belangrijk voor Kies Koers, daarom is bieden we een gratis kennismakingsgesprek aan. Zo zijn we er zeker van dat we op één lijn liggen met onze klanten en ze optimaal kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn."
Adres: Prins Bernhardstraat 1 a, 9251 GJ Bergum
Telefoonnummer: 0511820211
Stad: Bergum
Route: Prins Bernhardstraat 1 a
Postcode: 9251 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ymkje de Vries Kies Koers, Introductie NLP, NLP Business, Systemisch werken Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Behave dog training Behave dog training 746 meter We hebben de basis cursus gevolgd en het was Top! Zelfs onze puppy wist haast precies...
Recensies
Ymkje is een inspirerende coach. Je voelt je thuis, veilig en vertrouwd. Absoluut een aanrader mocht je tegen dingen aanlopen of jezelf willen ontwikkelen.
Jaren geleden had ik al eens iets met NLP gedaan maar toen ik het aanbod kreeg om bij Ymkje mee te doen aan NLP in 1 dag, heb ik die direct gegrepen. Wat echt opviel was de nuchtere aanpak van Ymkje en de breedte van de voorbeelden die ze gaf. We zaten met een enorm diverse groep maar de materie was zo uitgekiend dat we ons allemaal aangesproken voelden. Mooi gedaan, fijne presentatie en opdrachten waarbij we vreselijk gelachen hebben, maar stiekem natuurlijk ook vooral veel geleerd. Absoluut bevelenswaardig, zeker ook met deze fijne locatie met daglicht en een park voor de lunchpauzes, ideaal!
Ymkje is een ervaren coach en helpt je echt je doelen te bereiken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid