facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KiekendiefPerspectief

KiekendiefPerspectief

Info

KiekendiefPerspectief is een onafhankelijk marktonderzoek- en adviesbureau dat gevestigd is in Lelystad. Onze focus is gericht op de provincie Flevoland met de zes bijbehorende gemeenten: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.

Geschiedenis

KiekendiefPerspectief staat voor marktonderzoek met het juiste perspectief, waardoor we effectief ons werk verrichten. Wij hebben het juiste perspectief, omdat we ons volledig inleven in de behoeften van onze opdrachtgever en bekend zijn met de lokale situatie; al ons onderzoek is maatwerk. Bovendien hebben wij de innerlijke drijfveer om Flevoland naar een hoger plan te tillen en dat willen we bereiken door opdrachtgevers te helpen met het verbeteren van hun product of dienst. KiekendiefPerspectief levert kwaliteit, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak en dit alles tegen een scherpe prijs. De aanbevelingen die wij formuleren, zijn altijd zo concreet en bruikbaar mogelijk. KiekendiefPerspectief kan voor u alle vormen van marktonderzoek uitvoeren en beschikt over lokale kennis. Wij helpen u graag!

Adres: Schouw 4013, 8232 AM Lelystad
Telefoonnummer: 0320-228300
ln.feitcepsrepfeidnekeik@ofni
Stad: Lelystad
Route: Schouw 4013
Postcode: 8232 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inmaso Inmaso 7 km Search Engine Optimization in Lelystad.
Recensies
Uitstekend onderzoek! scherpe prijs ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid