facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiekeboe Maarheeze

Kiekeboe Maarheeze

Info

Kinderopvang Kiekeboe, biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

Adres: Kijkakkers 1a, 6026 ER Maarheeze
Telefoonnummer: +31495594001
Stad: Maarheeze
Route: Kijkakkers 1a
Postcode: 6026 ER


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herstelwerkplaats Cranendonck Herstelwerkplaats Cranendonck 313 meter De herstelwerkplaats Cranendonck gelooft in de kracht van samen sterker worden.
Supportersvereniging Maarheeze Supportersvereniging Maarheeze 889 meter Met 12 man sta je sterker!
Recensies
Mijn ervaring met dit kinderdagverblijf is zeer positief. Vanaf het moment dat ik mijn kindje bij hen achterliet, voelde ik me gerustgesteld en vertrouwd. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel, en ze tonen altijd veel liefde en zorg voor de kinderen. Ik ben vooral onder de indruk van hoe schoon en netjes het kinderdagverblijf is. De speelruimtes zijn altijd opgeruimd en georganiseerd, waardoor de kinderen een veilige en gezellige omgeving hebben om in te spelen en te leren. Wat ik ook waardeer is dat het kinderdagverblijf een breed scala aan activiteiten en leerervaringen biedt voor de kinderen. Mijn kindje heeft geleerd om te tekenen, zingen, dansen en nog veel meer! Kortom, ik zou "kinderopvang Kiekeboe van harte aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een betrouwbaar, professioneel en zorgzaam kinderdagverblijf voor hun kinderen. Het is echt een geweldige plek waar kinderen kunnen groeien, leren en zich ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving.
Ons zoontje zit nu bijna een jaar op de groep Het Vlinderplein. We hebben hele goede ervaringen. De medewerkers zijn kundig, gezellig en bovenal de kleine baas vindt het helemaal fantastisch om ze weer te zien, iedere keer weer. Fijn om te zien dat de kleine het zo naar zijn zin heeft, geeft een goed vertrouwd gevoel.
Fijne ervaringen mee. Begeleiding aardig en kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid