facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiekeboe

Kiekeboe
Adres: D.J. Bunschotenstraat 14, 7471 CZ Goor, Nederland
Telefoonnummer: 0547 820 330
Staat: Overijssel
District: Hof van Twente
Stad: Goor
Route: D.J. Bunschotenstraat
Huisnummer: 14
Postcode: 7471 CZ


Openingstijden

maandag: 10:00–16:00
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Leuke grote kringloopwinkel. Gezellig ingericht, is echt met veel creativiteit gedaan. Ze hebben echt alles, vooral veel meubels. Maar ook veel kleding grote paskamers, servies, glaswerk, boeken, cd's, dvd's enz. Hond mocht mee naar binnen en kreeg ook nog een koekje.
Een kringloop met veel mooie spullen. Grote keuze en ruime hal. Overal zijn de vloeren ongelijk en oppassen dat je niet struikelt. Eigenlijk is het geen kringloop maar een antiekzaak. De prijzen zijn zo hoog dat ondanks de mooie items je met een leeg mandje naar huis gaat. Dus haal het bord kringloop maar weg en zet er antiquair Kiekeboe boven.
De communicatie is slecht. Alle gemaakte afspraken over inname en leeghalen huis werden niet nagekomen. De bedrijfsleider, ging het allemaal telefonisch nog eens weer uitleggen. Maar dat was overbodig omdat er afspraken waren gemaakt met de telefoniste. Dus een cursus communicatie en onderling afstemmen zou geen kwaad kunnen.
Mooie grote kringloop, veel spullen! Prijzen voor gewone, dagelijkse dingen als huisraad, boeken e.d zijn goed. Curiosa wel erg prijzig 65 euro voor een ouderwets krukje is echt teveel!nOp een winterse dag is het binnen nog kouder dan buiten. Erg jammer als je ontspannen rond wil kijken.nVriendelijk personeel
Leuke kringloop met een uitgebreid assortiment. Ik kom er graag, maar de prijzen zijn de laatste tijd steeds vaker om te lachen zo hoog. 13,50 euro voor een terra cotta bloempot, in een kringloopwinkel??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid