facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiek Turkije

Kiek Turkije

Info

Informatief, gezellig en gratis :D

Geschiedenis

De doelstelling van Kiek Turkije is om iedereen mee te laten genieten van alle mooie plaatsen en bezienswaardigheden van Turkije. We nemen een kijkje in de cultuur en de gebruiken van de Turkse bevolking en houden u op de hoogte van leuke, grappige en interessante weetjes.

We plaatsen voor u recepten van typisch Turkse gerechten en houden u zoveel mogelijk op de hoogte van belangrijke nieuwtjes uit Turkije.

Onderwerpen die we niet behandelen zijn politiek en geloof. We hebben respect voor ieders mening en overtuiging, maar we zijn geen forum en gaan dan ook geen discussies aan. Dit zelfde verwachten wij ook van onze leden. We behandelen elkaar vriendelijk en met respect ook al delen we soms niet dezelfde gedachtegang.

Met vriendelijke groet, het beheerdersteam van Kiek Turkije

Winnifred en Ellie

Adres: Bussum
Stad: Bussum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olaf Reizen Olaf Reizen 440 meter Olaf Reizen organiseert bijzondere reizen op maat naar Latijns Amerika.
Travelbrain Travelbrain 799 meter Wil je een reis maken maar heb je geen zin in een duur reisbureau. Wij kunnen je help...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid