facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidshelden Circus

Kidshelden Circus

Info

Beleef nu al jouw favoriete @Kidshelden in hun eigen unieke circusvoorstelling!

Geschiedenis

Komt dat zien, het Kidshelden Circus komt eraan!

Beleef nu al jouw favoriete kidshelden in hun eigen circusvoorstelling waar Hello Kitty, Buurman en Buurman, Shaun het schaap, Bobo en andere voorbij komen!

Tijdens deze voorstelling laten alle kidshelden, in samenspel met speciaal door hun uitgekozen circusartiesten, allerlei leuke, gekke, heel mooie maar vooral humorvolle fratsen zien in en rondom hun eigen circuspiste! Voor en na afloop van de 2x 45 min durende voorstelling is er een grote “Meet & Greet” met alle Kidshelden!

Dus zet je clownsneus op, want in het Kidshelden Circus is het altijd feest!

Reserveer nu uw kaarten via www.kidsheldencircus.nl

Adres: Mussenstraat 45, 1223 RB Hilversum
Stad: Hilversum
Route: Mussenstraat 45
Postcode: 1223 RB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wintercircus Hilversum Wintercircus Hilversum 0 meter Erg leuk circus. Wij hadden niet verwacht dat het zo'n leuke en goede voorstelling zo...
Plzier Entertainment Plzier Entertainment 847 meter Gisteravond naar Shanice, Linde, Maarten en Nino gaan kijken en vooral luisteren. Wat...
Theater Gooiland Theater Gooiland 1 km Heeft niet meer de sfeer zoals vroeger. Duidelijk te weinig aandacht voor onderhoud g...
Meer Voor Mannen Meer Voor Mannen 4 km HIER ZIJN WIJ DE BAAS!
Recensies
We zijn hier een paar weken geleden geweest met onze dochters van 5 en 7. Ik had lage verwachtingen maar dat was onterecht, we hebben allemaal genoten, de kinderen keken hun ogen uit naar alle mooie acts. Het zal goed en leuk in elkaar, alle plaatsen hadden uitstekend zicht, volgend jaar komen we graag weer vanuit Utrecht naar dit Circus!
Kids hebben het leuk gehad, leuke shows. Ik durfde soms niet te kijken Alleen jammer dat die ligt staffen het slecht doen, je moet stevig er op drukken als ze 1 ligt klapje krijgen. Vallen ze al uit. En gaan ze moeilijk aan. en daar betaal je een godsvermogen voor 10 euro voor zn ster staf, en die zijn daarna al weer naar de klote. Kon 2 x 10,- beter hiermee in de prullenbak gooien. Hier baal ik wel enorm van!
Iedereen doet zijn best. Vriendelijke mensen die je helpen. Maar de voorstelling is erg matig. Negatieve verhaallijn van de clowns, soms tenenkrommend en uitgesproken niet leuk. De kinderen vonden het leuk genoeg, maar we komen niet meer terug tot ze een nieuwe creatief directeur hebben oid.
Super leuke circus vooral voor de kleintjes. Maar ook voor ons ouders. Super acrobatiek en alles goed te zien. Ik vond alleen het muziek wel te hard voor de kleine oortjes. Graag volgend jaar enkele db zachter zetten.
Heb een super leuke middag gehad met me dochtertje bij het wintercircus . Super gave shows en voor de voorstelling en tijdens de pauze eten en snacks te krijgen , hopelijk volgend jaar weer
Geweldig wat een leuk kerstuitje hebben wij gehad. Zo leuk om eens iets actiefs te doen met kerst ipv van alleen maar binnen met familie en eten en cadeautjes:
Erg leuk circus. Wij hadden niet verwacht dat het zo'n leuke en goede voorstelling zou zijn. Echt een aanrader!
Geweldig leuke show. Met veel plezier naar gekeken. Mijn zoontje vond het ook fantastisch!
Mooi klein circus met talentvolle artiesten. Overal vanuit de tent is de piste goed te zien. Leuke afwisselende voorstelling voor zowel kinderen als volwassenen. Minste waren de clowns. Zeker met tickets via een veilingsite een super uitje!
Fantastisch Circus gerund door superleuke mensen en met zeer gave professionele acts Zeker de moeite waard om straks in December weer naar toe te gaan Ik kan niet wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid