facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidsescape

Kidsescape

Info

De escaperooms voor kinderen zijn speciaal voor durfals van 6-9 jaar en van 9-12 jaar. Kies uit de themakamers Wonderland en Toverschool en ontsnap binnen de tijd! Reserveer online een kidsescape in Valkenburg aan de Geul.



"KidsEscape Valkenburg: uniek in de regio! Speciaal voor durfals van 6-9 en 9-12 jaar. Kunnen jullie op tijd ontsnappen uit Toverschool of Wonderland? Reserveer jullie escaperoom via de website 365 dagen per jaar."
Adres: Heunsbergerweg 11, 6301 BN Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0436012985
Stad: Valkenburg
Route: Heunsbergerweg 11
Postcode: 6301 BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 20:30
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room Valkenburg grotten, Escaperoom Valkenburg, Escape Room kinderen Limburg, Escape room Maastricht, Valkenburg Halloween, Activiteiten Valkenburg, Attractie Valkenburg, Park Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mystery House Valkenburg Mystery House Valkenburg 574 meter Inmiddels mijn 3e bezoek gebracht aan het Mystery House. Hiervan 2 bedrijfsuitjes en ...
Recensies
We zijn afgelopen weekend voor het eerst bij de KidsEscape geweest. Heel leuke escape room voor kinderen tot 12 jaar. We kwamen met zijn drietjes. Om te kijken of dit een leuke optie is voor een kinderfeestje. En ja, het is een hele leuke optie. Onze dochter blij, wij blij. Ook de 7d- bioscoop is een leuke toevoeging. Zeker de moeite waard om het feest compleet te maken. Geen moeite gehad om de parkeerplaats te bereiken. Alles goed geregeld. Leuke/ vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. kortom; geslaagd uitje! Tevens prettige communicatie via de mail vooraf, maar ook zeker achteraf ivm het "organiseren" van het kinderfeestje Nog n mooi extraatje. .. kindjes kunnen op locatie lekker pizza eten
Escaperoom voor kinderen heel leuk. Jammer dat er vooraf niet gewaarschuwd was dat je je moest melden om je auto te kunnen parkeren op de dure parkeerplaats. En na het voltooien van de escape bestaat er totaal GEEN flexibiliteit wat verlaten van terrein betreft. Je mag er maar 1 keer vanaf, ga je te voet omdat je nog meer wil gaan doen je auto staat tenslotte geparkeerd dan mag je er later niet meer in om je auto op te halen. NIET KLANTVRIENDELIJK !!
Wij hebben deze escape room voor kinderen gedaan als kinderfeestje. Heel leuk georganiseerd. Achteraf hebben we nog de Bioscoop bezocht voor slecht 2,50 euro per kind extra en dit was een groot succes. De kinderen vonden het fantastisch. Bewegende stoelen, wind, water, bellen en nog veel meer special effecten. Dit hadden we niet verwacht. We komen zeker nog een keer terug.
Voor de prijs is het wel ok en leuk, doch hebben kinderen 10-11jaar al van minuut 1 door hoe het sneller kan zonder ook maar 1 opdracht uit te voeren. Wel een mooi ingerichte kamer. Ontvangst en einde zijn zeer basic en amateuristisch. Kinderen vonden het wel leuk maar niet zo leuk als andere escape rooms.
Leuke kamer met opdrachten voor de kinderen tot een jaar of 8-9. Wel koud binnen en van de 2 gehuurde kamers, was in een kamer een foutje gemaakt zodat de oplossing niet gevonden kon worden. Dat was jammer want zo konden de kinderen dus niet "ontsnappen". De medewerker reageerde: ik hoop dat jullie toch een leuke middag hebben gehad... Parkeerkosten van 6,50 per auto dus voor ongeveer 1,5 uur is absurt.
Leuke escape room voor de kinderen. Wel erg koud in de ruimte. Buiten de escape room om ziet alles er echt behoorlijk onderkomen uit.
Erg leuk om met kinderen ook een escaperoom te kunnen doen; mooi en leuk opgezet. De groep 6-jarigen was erg uitgelaten in het begin en daarom was het lastig om de aandacht vast te houden en de spelregels duidelijk te maken. Kinderen weten natuurlijk niet goed wat de bedoeling is, luisteren bij zo'n feestje maar half en zijn snel afgeleid, waardoor je tijd verliest aan het begin. Sommigen waren in het begin ook nog een beetje onder de indruk van de donkere kamer en muziek thema toverschool. Na een klein half uurtje zat de flow er wel in en waren de kinderen zich bewust van de klok en de opdrachten. Helaas hebben we het toen niet meer binnen de tijd gered. Jammer dat we de opdrachten dan toch niet nog mochten afmaken. Het aftellen tot nul was ook wel erg leuk om te doen.
Leuk maar soms ben je klaar met puzzelen. Zeker als stukken puzzel ontbreken. Wel spannend voor kinderen.
Leuk opgezette speurtocht. Wij deden de kamer Wonderland en hadden erg enthousiaste kinderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid