facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidseiland Almere

Adres: Schutterstraat 34, 1315 VJ Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0367503271
Stad: Almere-Stad
Route: Schutterstraat 34
Postcode: 1315 VJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 20:30
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Game Box The Game Box 292 meter The game box Almere zit niet op de meest gezellige locatie, maar dat vergeet je zodra...
The Game Box The Game Box 292 meter Heel veel nieuwe moderne spelen en makkelijk betalen en bonnetjes sparen via een kaar...
Cablepark VIEW Almere Cablepark VIEW Almere 1 km Heerlijk strand, mooie activiteiten, helaas is het uitzicht wat minder
Recensies
Kom er graag. Vriendelijk personeel. Eten en drinken is goedkoop maar lekker. Kinderfeestjes zijn altijd heel gezellig en een succes voor de kinderen. Er is een lift voor mensen in een scootmobiel en rolstoel. Invalide toilet en verschoningsruimte voor de baby. Midden in het centrum dus goed bereikbaar met trein en bus.
Pluspunten: Gezellig en voldoende speelruimte, eten en drinken kost niet gek veel, ideaal voor een kinderfeestje of een druilerige zondagmorgen lijkt het, personeel is altijd vriendelijk. Minpunten: Entree betalen voor ouders/begeleiders, gevriesdroogde koffie ongekend smerig, dit werd vroeger vooral geschonken bij productiebedrijven, voor het personeel, gratis wel te verstaan, lauwe en kleine tosti's en bijna euro 1,50 voor een glas limonade is ongehoord. Waar je ook zit, de muziek overstemd werkelijk alles. Ik kies dan toch liever voor Kids Playground.
4 sterren omdat de kinderen het hier echt leuk vinden. Het is echt groot, groter dan je van buiten vermoed. Ik vind het jammer dat je als volwassene ook moet betalen, ook al mag je 1 kop koffie of thee gratis halen. Consumpties zijn hier niet zo heel erg duur, dat is een voordeel. Verder vind ik het erg donker, maar dat is het geval bij veel van dit soort indoorspeel paradijzen. Vooral in weekend erg druk!
Was met mijn kleinzoon van bijna 2 jaar en schoondochter een paar uurtjes gegaan en het is voor die kleine een feest . Leuk ook dat ze een disco moment hebben ieder uur . Leuk om te zien dat al die kinderen vol overgave mee springen met twee meisjes die de boel begeleiden met zang en dans . Je kunt er ook iets drinken en eten . Wij gaan zeker vaker komen . wc zijn schoon en genoeg plek om te zitten .
Kwaliteit qua personeel en eten word met de dag slechter! Hoe vriendelijk, fatsoenlijk en goed geregeld het jaren was. Is het niet meer! Tiener personeel die maar wat doet en verkeerde informatie verschaft en eten dat niet meer te kanen is. Maargoed wat kan je verwachten van een clubje tieners zonder leiding gevende. Als je dit niet belangrijk vind is het een prima plek waar de kinderen zich uren kunnen vermaken.
Kids Eiland is heel leuk voor kinderen. Ze vermaken zich er uren! Als volwassene vallen me echter een aantal dingen op. Het personeel is jong. Ik schat ze niet ouder dan 20 jaar. Ik vind ze niet professioneel. Eén van de medewerksters kwam op het geluid van een huilend kind af. In eerste instantie leek ze bezorgd, maar toen ze zag welk kind het was draaide ze zich om en hoorde ik haar op een klagende toon "O mijn God" zeggen. Het kind zat bij moeder op schoot en wilde waarschijnlijk niet naar huis. Ik zag dat moeder zijn schoenen aantrok en het kind protesteerde duidelijk Er wordt weinig aandacht besteed aan de hygiëne in de toiletten. De vloer is nat en het ruikt er niet fris. De handzeep was op en de handendroger werkte niet goed.
Groter dan je denkt. De kinderen hebben plezier en zijn uren zoet. Echter zijn er veel donkere plekken en heb je niet een overzicht van het geheel. De frietjes zijn goed. Het personeel is vriendelijk. De toiletten waren schoon maar hoe drukker hoe viezer.
We hebben daar een feest gehad op 25 augustus 2017. Wat was dat super verzorgd. Heerlijk eten. Het personeel was top. Voor de kinderen is dit een plek waar ze uren kunnen doorbrengen zonder zich te vervelen. Als ouder kun je dan rustig van een hapje en drankje gaan genieten en tegelijk de kinderen in de gaten houden. Voor ons was het zeer geslaagd en ik zou het iedereen aanraden.
Voor kinderen is het natuurlijk fantastisch hier. Niets op aan te merken. Wat ik wel kwalijk vind is dat er in geval van een calamiteit, er geen BHV-er of EHBO-er aanwezig is. De EHBO koffers die er waren, waren niet bijgevuld,,en ook nog eens alles over datum. Gelukkig waren er genoeg moeders maar ook mijzelf die wel gecertificeerd waren. Dit wilde ik toch even kwijt.....
De kleinkids vermaken zich altijd daar. Hebben t ontzettend naar hun zin. En laatst had ik mn autosleutels daar laten liggen. Er kwam later een medewerker de sleutel thuis brengen! Vond t helemaal geweldig! Toppie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid