facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Wonderland

Kids Wonderland

Info

Kids Wonderland is een overdekt avonturenpark in Molenschot (tussen Breda en Tilburg) voor kinderen tot en met twaalf jaar! www.kidswonderland.nl

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon…

In een land niet ver achter de Linden en de Berg, woonde een uitvinder en zijn kater. Deze uitvinder had een dochtertje genaamd Linny. Samen woonden ze in een gezellig huisje aan de rand van het meer.

Als haar vader een dagje naar de grote stad is, speelt Linny met de kater voor het huis. Het begint als een normale dag, niets bijzonders. Totdat de kater plotseling de geheime werkplaats van Linny’s vader binnen rent. Hier mocht Linny eigenlijk niet komen. Linny gaat toch naar binnen en probeert hem te vangen. Tot haar verbazing ontdekt ze een heuse tijdmachine. Dus daar werkte haar vader dus al die jaren aan!

Natuurlijk kan Linny haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ze vergeet haar kater, stapt in de machine en drukt op een grote rode knop. De machine piept en kraakt… Voor Linny het weet komt ze terecht in een heel andere wereld, een wonderlijk bos met paden van goud. Linny volgt het pad naar een bonte theaterwagen. Hier woont het goochelkonijn met een hoge hoed die haar alles vertelt over Kids Wonderland en de bewoners van het bos Hij vertelt over de rupsenfamilie, die in vlinders verandert, over de Stapelgekke Houten Soldaatjes, over de springerige apenfamilie en over Berry, de ondeugende avonturier.

Ze bedankte het konijn en vervolgde haar weg over het gouden pad. In de verte zag ze een prachtig wit kasteel en ze besloot er naar toe te wandelen. Daar ontmoet ze Berry en dat is het begin van heel veel spannende avonturen…

Durf jij het aan om in de tijdmachine te stappen en met Linny en Berry mee te gaan op avontuur?

Prijzen:
- Kinderen 1 t/m 4 jaar: € 8,-
- Kinderen van 5 t/m 12 jaar: € 9,-
- Begeleiding: € 3,-
- Parkeren: € 2,-

Producten

Kijk voor kinderfeestjes, schoolreizen en zakelijke mogelijkheden op www.kidswonderland.nl



"Laat je meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Joe Cook en Carabouille leiden je rond in hun wereld waar je van alles kunt beleven. Maak een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droog in de wensboom.Als je honger of dorst krijgt dan kun je gezellig naar het Piratenplein gaan voor iets lekkers. En er zijn nog zo veel meer leuke dingen te doen in Kids Wonderland."
Adres: Heideweg, 5124 NG Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)161 412253
ln.dnalrednowsdik@ofni
Stad: Molenschot
Route: Heideweg
Postcode: 5124 NG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: attracties kids wonderland, wonderland nederland, wonderland tarieven, molenschot, wonderland pretpark, kids wonderland route, wonderland prijs, molenschotsebaan 21
Recensies
Super leuke indoor speeltuin voor kinderen. Vrij groot. Kan benauwd zijn als het buiten tropisch is. Een funhouse, een fiets monorail. In de boom zijn de kids niet geweest. Het was toen ook dicht. Maar genoeg andere dingen te doen, overal verstoppen, trampoline springen, mega blocks bouwen, klimmen glijbaan. En dan alles in thema. Echt Superleuk gedaan. De kinderen hebben het reuze naar der zin gehad. Willen bijna niet meer weg. Ook kan je er heerlijk eten. Bestelling was vrij snel klaar. Wij hadden een 12 uurtje en monsieur croque. Echt aan te raden. Prijzen van de horeca vallen er reuze mee.
Leuke locatie waar de kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen. Er is ook een horecagelegenheid waar je prima kunt eten en drinken. Het verschil met andere speellocaties is toch wel de mooie opzet waarmee een hele leuke sfeer is gecreëerd. Andere locaties zijn vaak grote saaie hallen.
Geweldige middag gehad, kinderen hebben zich super vermaakt. Waren met 4 volwassenen en 4 kinderen waarvan de Jongste 3 oudste 10. Eten was ook echt goed hadden allemaal wat anders en iedereen vond het lekker. Super aardige mensen, zowel de jongeren en de wat oudere dames die er werkte. Als je een leuk dagje wilt hebben hier zeker keer heen gaan!
Super! Het is dat we in het noorden wonen, anders zou ik hier voor mijn zoontje maandelijks terugkomen. Er was een schoolreisje van groepen 1, 2 en 3 waardoor het erg druk was. Helaas was er weinig tot geen personeel, slechts 1 dame die alles alleen leek te doen. Maar we hebben daar verder geen last van gehad. Zie de foto's dat zegt genoeg. Een aanrader als je in de buurt bent! Veel speelplezier.
Leuke plaats met veel te doen zowel binnen als buiten
We hebben een hele fijne dag gehad in Kids wonderland. Het vlinder slot soort Luna Park was absoluut favoriet bij onze kinderen. Binnen is er van alles te doen en ook buiten is er een hele grote speeltuin met een mega klimtoestel, trampolines, schommels en een interactief spel. Prijs/kwaliteit is goed. Ook in de horeca. Personeel is heel vriendelijk. Wij komen binnenkort weer terug. Update; een kinderfeestje bij kids wonderland is ook erg leuk om te doen. Alle kinderen hebben genoten. Helaas waren een aantal toiletten erg vies en is dit gedurende de middag niet schoongemaakt. Alsnog hebben we enorm genoten.
Waarschijnlijk voor het laatst, mijn dochters verjaardags feestje gevierd! Door corona waren we helaas 2 jaar niet geweest. Ze is 14 geworden, dus ik denk dat ze zich vlgd jaar echt te groot voelt! En toch ik weet het niet, het is zo'n bijzondere binnen speeltuin, zelfs ik vermaak me er kostelijk!! Mijn komplimenten voor het vriendelijke hard werkende personeel! Een vette 10 voor de klantvriendelijkheid
De entree doet geen eer aan wat er binnen en buiten te doen is. Echt ontzettend leuk! Vriendelijk personeel, fijne catering en schoon goed onderhouden toestellen. Veel variëteit, heel leuk spelen. De helicoptertjes vereisen m.i. wel wat meer toezicht. Wij hebben hier een kinderfeestje gehouden, een enorme aanrader!
Is een zeer mooie en fijne speelparadijs voor kinderen.We hebben er een kinderfeesten gevierd en het was super.Zeer vriendelijke mensen.Zeker voor herhaling vatbaar.Je hebt er ook een buitenspel plaats maar die staat volledig in de zon,dat is wel jammer.Als ze die meer schaduwplekken zouden maken zou het perfect zijn.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuk voor de Kids.ze kunnen hun wel paar uurtjes vermaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid