facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Safety Escaperoom

Kids Safety Escaperoom

Info

Kids Safety Escaperoom is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Je moet snel, slim en creatief denken om te kunnen ontsnappen!!



"WelkomVideo games komen tot leven in onze 3 escape rooms! Jullie krijgen in een fantastisch ingerichte kamer aanwijzingen en puzzels die jullie moeten oplossen om binnen het uur te kunnen ontsnappen.Omdat de tijd doorloopt, moet je natuurlijk samenwerken met de andere kinderen in de kamer en moet je echt al je zintuigen gebruiken om de oplossing te vinden die je zal bevrijden.De op te lossen problemen kunnen soms lastig zijn, maar zijn wel afgestemd op de leeftijdsgroep vanaf 6 jaar. Daarbij is er altijd begeleiding aanwezig om te helpen en uitleg te geven als dat nodig is."
Adres: Kwadijkerkoogweg 14c, 1442 LA Purmerend
Telefoonnummer: 0683998778
Stad: Purmerend
Route: Kwadijkerkoogweg 14c
Postcode: 1442 LA



op zoek naar gerelateerd: Escape Room Purmerend, Weerwal 10 purmerend, Escape room Noord-Holland, Escaperoom Amsterdam, Escape Room Zaandam, Escaperoom Amsterdam Noord, Lasergamen Purmerend, Uitje Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hoek De Hoek 2 km De plek voor feesten in Purmerend! Escape Room, VR Gaming, Bar, Workshopkeuken. Alles...
Recensies
Ons Feestje hier gehouden. Man liep zich een slag in de rondte om het iedereen naar de zin te maken. Wij hadden het arrangement met pannenkoeken/poffertjes eten en natuurlijk de escaperooms. Over beide escaperooms waren de kinderen enthousiast. Alvorens kon je een petje of t-shirt verven , de verf die later licht gaf in het donkers. In de Escaperooms waren leuke opdrachten, niet te moeilijk niet te moeilijk. Erg leuk opgezet binnen in de Escaperoom en super donker. Samenwerken is dus een must . Kinderen vonden de pannenkoeken en poffertjes heerlijk Succes met de verdere toekomst.
Op 26 april jl. een kinderfeest gevierd bij escaperoom. Wij zijn vriendelijk ontvangen. Vooraf hebben wij de ruimte gekregen om te zingen, taart te eten en cadeautjes uit te pakken. Wij kregen een duidelijke uitleg over het spel. Gekozen voor de toverkamer leeftijd 8-11. Lekker uitdagend zowel voor ouder als kind. Mijn zoon heeft een top dag gehad!
Vandaag een geweldig kinderfeestje gehad! Alles was top geregeld. De escaperooms Glow in the Dark en Jungle waren uitdagend en goed te doen. Achteraf lekkere pannekoeken, tosti's en poffertjes gegeten. De jarige vond het beste ervaring van een partijtje ooit. Bedankt Tim voor deze top middag. Deze zullen we niet snel vergeten. Wij hebben erg genoten en het is zeker een aanrader!
Ontzettend leuk kinderfeestje gehad voor onze dochter die 9 is geworden. Jungle escape room gedaan met 7 kids. Vriendelijke ontvangst en lekker poffertjes achteraf gegeten : aanrader!
Superleuk kinderfeestje gehad vanmiddag! Echt een aanrader. De kids mogen alleen niet te jong zijn want ze moeten wel kunnen rekenen ed
Kids hebben leuke middag gehad en lekker pannenkoeken en poffertjes gegeten achteraf.
Zeer geslaagd uitje gehad hier. 13 kids van 10-12 jaar. Vriendelijke ontvangst en heerlijke tosti's achteraf. Kan het iedereen aanraden. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Hier met 6 jongens geweest en het was erg leuk. Fijn ontvangen en alles goed uitgelegd. Genoeg uitdaging en wanneer er ondersteuning nodig was kregen we dat ook.
De junglekamer met zijn vieren gedaan was leuk op de goede leeftijd gericht. Idee: geluidseffecten regen/ windgevoel/ junglegeluiden toevoegen en misschien leuke lichteffecten.
Een geweldig leuk feestje van onze dochter gehad. Roy is heel vriendelijk en heeft het super geregeld. We deden de glow in the dark room. De combinatie met het schilderen van de t-shirts was super. Ook was de moeilijkheid van de puzzels goed aangepast aan de leeftijd en kwam er op goede momenten een beetje hulp. De pannenkoeken na afloop waren heerlijk en er was meer dan genoeg. Kortom; een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid