facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Playground Almere

Kids Playground Almere

Info

Het leukste indoor speelparadijs bij jou in de buurt!

GEOPEND:
Woensdag t/m zondag: 10:00-18:00.

In schoolvakanties elke dag open van 10:0-18:00.

Producten

-Ballenbak
-Trampolines
-Ball lifter
-Power Tower
-Glijbaan
-Touwladder
-Ball shower enz.



"FunZone Almere is de plek voor oneindig veel binnenpret! Hier vind je de grootste indoor speeltuin van Almere!Speeltuin:In onze indoor speeltuin beleef je de leukste avonturen! Ons speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Dit is een unieke ervaring voor kinderen maar ook samen met de ouders. Onze mascottes Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken.Met verschillende speelpleinen hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Ouders kunnen ontspannen op ons uitgebreide horecaterras, genieten van gratis Wi-Fi en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen spelen. FunZone is ook een ideale locatie voor een kinderfeestje!"
Adres: Trekweg 41, 1338 GA Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-2100110
ln.dnuorgyalpsdik@eremla
Stad: Almere-Buiten
Route: Trekweg 41
Postcode: 1338 GA



op zoek naar gerelateerd: monkey town almere, speeltuin almere, ballorig almere, kidzcity almere, playground almere poort, playground almere stedenwijk, indoor speeltuin flevoland, playground apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smullen & Spelen Smullen & Spelen 2 km Wat een ontzettend leuk Grand Café. Aardig personeel, gezellige drukte. In een pand s...
Jeugdland Buiten Jeugdland Buiten 3 km Helemaal mooi en leuk het is ook altijd gezellig op Jeugdland buiten
Recensies
Het is dat mijn kinderen het een leuke ballenbak vinden, maar voor de hygiëne hoef je niet te gaan.. En het lijkt alleen maar erger te worden. Wordt niet bijgehouden ook, kletsen is belangrijker? Kussens gaan ook steeds verder kapot, investeren in reparatie of vervanging is er niet bij. Erg jammer!
Kwaliteit is ok. Niet geweldig, wel redelijk schoon. Hier en daar moeten er kussens écht worden vervangen en buizen met elkaar worden verbonden. Bijvoorbeeld bij het peuter gedeelte. Eten was ook prima en niet te duur. Hospitality is wel nog een dingetje bij het personeel. Maar belangrijkste, de kids. Die hebben zich zeker vermaakt. Dus we hebben een leuke ochtend gehad!
Leuke indoor speeltuin voor verschillende leeftijden. Ook voor kinderfeestjes. En makkelijk bereikbaar en voldoende en gratis parkeergelegenheid.
Als er verbetering plaatsvindt, vind ik het wel zo eerlijk om ook een betere review te plaatsen. Ik moet zeggen dat na mijn laatste review een paar maanden geleden er echt vooruitgang is! Ik was er vandaag weer met de kinderen. Veel kussens die ingezakt of stuk waren zijn vernieuwd, er was zelfs een monteur aanwezig die vandaag nog meer ging repareren in/aan de speeltoestellen. Er lagen ook geen etensresten meer of andere viezigheid. Het kan nog wel iets schoner de vloer voelde nog wel wat groezelig aan, maar ik moet zeggen echt een verbetering. Ga zo door!
Leuk speelhal met veel verschillende apparaten, alleen is het erg vies. Je ziet 1 cm stof boven de apparaten liggen dat zo naar beneden dwarrelt, sokken die plakken van wat er ook ligt op de speeltuin. glijbaan die niet meer glijdt. Zou geen overbodige luxe zijn 1x in de 2 maanden ook de speeltuinen grondig schoon te maken
Dit park is GEEN aanrader overal waar ik kijk is het vies. Alle toestellen zijn kapot en dit park stink super erg naar sweet ook is het super heet er is geen airco. De toiletten zijn smerig! Het eten is te duur. Alle gevonden voorwerpen worden binnen een dag weggegooid.
Vandaag een kinderfeestje gehad om onze verjaardagen te vieren met onze kleinere neefjes en nichtjes. Helaas is er van het kids playground concept niks meer over. Een kan ranja, gereserveerde tafel, frietjes excl voor de begeleiders. Dat is een mager feestje voor het geld dat je betaald. Vroeger zat hier taart bij, een groot cadeau voor de jarige en was er meer aandacht van personeel het feestje tot geslaagd te maken. Nu; drukke rijen bij de kantine. Gerund door één persoon, drie anderen stonden te kletsen. Voor 6 kleine cola tik je ruim 15€ af. Vroeger zaten er bij het feestje ook muntjes voor de begeleiders om thee/koffie te kunnen halen. Snacks naast de frietjes zijn ook verdwenen. Echter is de prijs gestegen en je krijgt er minder voor terug. Zelfs als het top drukte is wordt er harde muziek gedraaid waardoor kinderen één voor één overprikkeld raken. Geen handig concept. Er zou een maximaal aantal bezoekers moeten gelden zodat men ook nog een leuke tijd heeft.
Leuke plek om de kids even wat stoom te laten afblazen. Leuk om gewoonweg is langs te gaan maar ook een prima plek om een kinderfeestje te organiseren. Mijn kids hebben het hier altijd naar hun zin en ze zijn daarna altijd lekker uitgeput.
Afgelopen zondag 22-1-2023 had mijn dochtertje haar partijtje bij funzone in Almere. Wij werden netjes naar onze tafel begeleid en wij kregen te horen dat wij tussen 13:00 en 13:30 uur zouden gaan eten. Helaas hadden wij om 13:45 nog geen eten. Vader is naar de counter gegaan en kreeg te horen dat het zo snel mogelijk gemaakt zou worden. Helaas werd onze bestelling naar een andere tafel gebracht waardoor wij pas om kwart over 2 konden gaan eten. De kinderen roepen ze niet meer om, dus moet je de kinderen eigelijk aan tafel houden totdat het eten er is, anders kan je net als ons eerst iedereen zoeken en daarna eten, wanneer het alweer koud is. Schandalig dat het zo ging. Ook hadden wij champagne besteld, wat wij helaas nooit hebben gekregen! Tot teleurstelling van mijn dochter. Het personeel was wel vriendelijk alleen kan het plannen veel beter.
Heel mooi speelplaats voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar ... Het is mogelijk om zijn verjaardag te doen daar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid