facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids Marind

"De leukste waterattractie voor kinderen van Rotterdam! De kleine kapiteintjes kunnen zelf een bootje besturen in een minihaventje."
Adres: Grotekerkplein , Rotterdam 3011 GC, NL
Telefoonnummer: 010 753 7242
Stad: Rotterdam
Route: Grotekerkplein
Postcode: 3011 GC



op zoek naar gerelateerd: Rotterdam Kidsproof, Rondvaarten Rotterdam, Tentoonstelling Rotterdam, Speelparadijs Rotterdam, Maritiem Museum Rotterdam openingstijden, Kinderfeestje Museum Rotterdam, Weekendje Rotterdam met kind, Speelfabriek Rotterdam ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rotterdamsche Zeilvereeniging Rotterdamsche Zeilvereeniging 2 km Misleidende informatie op website. Er wordt geschreven over CWO erkende zeilverenigin...
Pannenkoekenboot Pannenkoekenboot 2 km De pannenkoekenboot was grappig om een keer te ervaren. Als de boot vertrekt dan krij...
De Berenboot De Berenboot 2 km Zaterdagavond 26 maart dachten we lekker en gezellig te gaan eten op de Beren boot. W...
Correct Boat, Bike & Car Correct Boat, Bike & Car 2 km Werd een beetje droevig van het assortiment, halflege schappen en een assortiment dat...
Speeltuin Katendrecht Speeltuin Katendrecht 3 km Leuke speeltuin, wij komen er al jaren wekelijks
Lommerrijk Lommerrijk 3 km Afgelopen vrijdag onze huwelijksdiner gehouden in de Terraszaal van Lommerrijk. Wat e...
Recensies
Gratis met de Rotterdampas, dus dat viel zowel bij pappa als de kids in de smaak. Voor de kinderen wel vrij lastig te besturen bootjes, maar gaat om het idee.
Echt heel leuk voor jonge kinderen, ze kunnen zelf sturen en gasgeven. Er zijn een aantal verschillende bootje, waaronder een politieboot, watertaxi en een containerschip. Met mooi weer is het heerlijk om te varen, je kan er ook leuk op de tribune zitten in de zon. Kortom een leuk dag je uit met het hele gezin. Voor degene die wen rotterdampas hebben is het ook nog een gratis.
Erg leuk. Jammergenoeg 40 minuten wachttijd. Je moet dan maar een beetje in de rondte lopen, maar wel in de buurt blijven. Je krijgt geen exacte tijd waarop je kunt varen, dus de enige optie is eromheen te lopen. Even binnen bij maritiem museum kijken, hijskranen buiten, langs de boten lopen en vervolgens dan nog 20 minuten tekenen. Gelukkig hadden ze wat kleurplaten liggen. Bootjes gaan erg langzaam en zijn zeer lastig te sturen. Het gebied waarin je mag varen is erg klein. Desalniettemin is het voor het geld leuk om te doen.
Viel ons zwaar tegen! Zeker voor € 15,- voor een kwartiertje varen. Het bootje is ten eerste zeer lastig te besturen, omdat het bootje erg traag reageert op de stuurbeweging. Gooi je het stuur om, dan reageert de boot pas na ca 3 seconden. Dat maakt het zeker voor kinderen erg lastig om de boot 'zelf te besturen', wat de plus van de Kids Marina zou moeten zijn. Belangrijker is dat je nergens heen kunt varen. Je kunt tussen wat grotere boten doorvaren, maar daar stuit je al snel op een lijn en kun je niet verder. Binnen 5 minuten waren wij uitgekeken. Zelfs de kinderen vroegen of we het geld niet terug konden vragen wat wij niet hebben gedaan. Jammer, misleid door de vele positieve reviews. Met een watertaxi beleef je veel meer.
Weggegooid geld! Ontzettend duur, arrogante eigenaar. Kinderen kunnen de boten niet besturen. Klein stukje water waarin al die bootjes moeten rondvaren, wat ontzettend vies is, je ziet alles voorbij drijven. Mensen liepen weg met teleurgestelde kindjes. Eigenaar doet ontzettend uit de hoogte wanneer je aankomt met een Rotterdam pas ipv je pinpas. De positieve recensies zijn zeker weten door bekenden of meneer zelf geschreven. Kies waar voor je geld en geef het ergens anders uit.
Was erg leuk Jammer dat mijn bootje leeg was en niet erg doorvaart maar goed we hebben het leuk gehad. Erg druk na 13 uur beter om 11uur gaan dan ben je snel aan der beurt.
Leuke attractie voor kinderen en dus voor ouders! Enthousiaste begeleiding en alles goed geregeld. Inspirerende omgeving, maritiem museum, hijskranen. Doen!
We waren met 2 volwassenen en 3 kinderen. Helaas konden we niet met zn allen in 1 bootje waardoor we 2 bootjes moesten huren. 1 volwassene met 1 kind en de ander met 2 kinderen. Jammer maar het was niet anders. Ipv 15 euro dus 30 euro armer. We hadden de tickets tegelijkertijd gekocht maar bleken geen opeenvolgende nummers te hebben gekregen waardoor de ander nog 30 min moest wachten tot zij uiteindelijk aan de beurt waren. Wat ervoor zorgde dat de kindjes de hele boottocht zaten te miepen en huilen dat ze bij hun vriendinnetje wilde zijn. Leuk concept maar het niet echt waard voor 15 min vaarpret met een wachttijd van minstens 2 x zo lang.
Erg leuk voor kinderen. De bootjes zijn redelijk stabiel en gelukkig moeten de kinderen een zwemvest aan. Sturen is wel een beetje lastig omdat er natuurlijk een vertraging in zit. Maar de mensen die er rondlopen zijn heel behulpzaam en leggen alles goed uit. Voor de prijs valt het ook best wel mee, hoewel je maar een kwartiertje kunt varen. Maar de kinderen vinden het prachtig.
Gisteren een rondje gevaren met mijn 2 kleine kinderen. Leuk personeel wat ook goed met kinderen om kan gaan. Wij hadden geen wachttijd en ook nog gratis met de Rotterdampas. Super dus! Enige feedback/vraag van mij is: ik snap niet waarom er een grabbelton staat met wegwerp meestal belandt dit na een paar dagen bij iedereen wel in de prullenbak speelgoed. Alleen het varen is wat mij betreft genoeg, dat is toch een super leuke ervaring voor ze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid