facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids by Mom

Info

• BABY • KIDS • TEENS• MOM TO BE • GIFTS • ACCESSOIRES •

Geschiedenis

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR JOUW KLEINTJE.

Elk seizoen gaan wij op zoek naar de nieuwste trends. Winkelt jouw eigenwijsje al liever zelf? De collecties zijn variërend voor hippe meiden en stoere jongens. Met de leukste accessoires maak je, je outfit compleet.

Voor de mom to be is er comfortabele en trendy zwangerschapskleding, deze kun je eindeloos combineren. Ook kun je bij ons terecht voor originele cadeautjes en de aankleding van je kinderkamer.

Nieuwsgierig? Tot snel bij Kids by Mom.



"Wij hebben besloten onze winkel per 1 augustus te sluiten. Bedankt voor al jullie jaren als trouwe klant.Neem eens een kijkje op ons instagram account @kidsbymom.nl en stuur een dm voor meer info."
Adres: Kerkstraat 21 a, 3882Bm Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0624874471
ln.momybsdik@ofni
Stad: Putten
Route: Kerkstraat 21 a
Postcode: 3882Bm


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Chicana La Chicana 195 meter Hele aardige eigenaresse die van je leuk helpt op eenontspannen manier. Leuke merken ...
Shoeby Putten Shoeby Putten 308 meter Aardig personeel.
Colorique Dutch Design Colorique Dutch Design 2 km Ga naar www.colorique.nl voor onze websshop!
Recensies
Wat was het weer super om op afspraak te mogen shoppen bij Kids by Mom. Een winkel met mooie kledingmerken! We kregen van Chanien ruim de tijd om alles te passen wat onze dochter van 11 leuk leek. En ze is super geslaagd met leuke tips van Chanien! Chanien dringt niet op, want de trui die dochterlief graag wilde maar ze volgens d'r moeder genoeg heeft hangt nog in de winkel Super bedankt weer! Tot snel!
Wat een feest, de deuren staan weer open en je mag naar binnen bij Kids by mom!! Wel alleen, nog niet even gezellig met een vriendin of je moeder. Maar dit neemt niet weg dat je een persoonlijke shopcoach tot je beschikking heb. We moeten er iets moois van maken met elkaar en z'n uitje om kleren voor je kids te mogen shoppen is genieten! Wat ben ik zaterdag super leuk geholpen. Heerlijk geslaagd, leuke combi setjes gemaakt. Schroom niet en maak een afspraak bij Kids voor Mom! Je gaat met een tof gevoel en een leuke tas de winkel uit! Super bedankt Chanien!
Afgelopen vrijdag heerlijk geshopt op afspraak bij Kids by Mom. Heb mijn geen moment verplicht gevoeld tot aankoop. Chanien geeft je de ruimte om zelf rustig te kijken, maar kom je er niet uit of wil je advies hoe kleding te combineren dan helpt ze je daarbij graag. Ik ben ontzettend goed geslaagd voor mijn twee meiden. Dus twijfel jij nog of shoppen op afspraak iets voor jou is? Niet doen, maak gewoon lekker een afspraak.
Een supermooie winkel, en veel keuze aan kinderkleding. Als je hulp nodig hebt, word je altijd vriendelijk geholpen! Zelfs in coronatijd rustig kunnen winkelen! Ik ben weer helemaal blij, bedankt Chanien!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kids by Mom met het openbaar vervoer


Putten, Centrum 260 meter
107
Putten, Centrum 260 meter
101
205
620
674
Putten, Centrum 270 meter
101
205
620
674
Putten, Centrum 280 meter
107
Putten, Kerkstraat 340 meter
101
620
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid