facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiddy's Place

Info

Kiddy´s Place voor leuke en betaalbare baby en kinderkleding, nieuw en tweedehands.



"Pets Place Boerenbond Vlijmen is dé dierenspeciaalzaak en tuincentrum in één. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment hondenvoer, kattenspeeltjes en snacks voor je knager, vis of vogel, bij ons vind je ook alle benodigdheden voor je tuin.Met een gespecialiseerd team in dier en tuin staat Pets Place Boerenbond voor je klaar in de winkel, zodat we jou op weg helpen met het beste advies voor jouw dier of tuin. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging of gedrag; kom eens langs en wij helpen jou en je huisdier op weg. Heb je geen huisdieren, maar ben je wel op zoek naar tips en advies voor een groen gazon en een levendige tuin? Ook dan helpen we je graag. Je vindt Pets Place Boerenbond bij jou om de hoek."
Adres: Paulus Potterstraat 18, 5251 NK Vlijmen
Telefoonnummer: 0619681241
Stad: Vlijmen
Route: Paulus Potterstraat 18
Postcode: 5251 NK



op zoek naar gerelateerd: De Hollander Vlijmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleine Schurkie Kleine Schurkie 529 meter De leukste kleding voor baby's en peuters in de maten 44 t/m 92. Ook kunnen wij je he...
Jessey's Jessey's 1 km
Recensies
Een winkel waar ik graag naar toe ga voor dierenvoeding, uitgebreid assorti en altijd hulpvaardig personeel
Alles verkrijgbaar voor je huisdier, maar ook vanalles voor als je van tuinieren houdt. Maar geen grote planten collectie.
Geweldige zaak. Gekookte lijnolie om een tafeltje te beitsen, hebben ze gewoon!!!! En nog heel veel andere handige dingen!!!
Leuke vriendelijke mensen. Goed geholpen met mijn vragen
Redelijk grote Boerenbond waarin een Petsplace aanwezig is. De winkel is in de avond open en het is dan vaak zeer rustig waardoor het winkelen zeer snel gaat. Ruim assortiment voor dieren aanwezig waaronder ook aquarium producten. Voor een algemene dieren/landbouw zaak hebben ze nog best veel artikelen. Ook vergeleken met andere Petsplace winkels. Winkel indeling is een tijdje terug voor een deel aangepast waardoor producten nu beter bij elkaar staan. Voor de deur is een privé parkeerterrein aanwezig met voldoende smalle parkeerplekken welke vaak zo goed als leeg is. Vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel, doen moeite en geven goed advies
Geen heel erg inspirerende winkel qua uitstraling, beetje rommelig en de spullen staan niet logisch opgesteld. Dat neemt niet weg dat ik vriendelijk en deskundig ben geholpen! Aanbod is goed.
Klus assortiment van boerenbond wordt steeds minder. Maar voor dieren is er zeer veel keus.
ik kom hier al jaren voor met name dierenvoer, maar ook voor alles dat met buiten te maken heeft. Prima winkel, prima assortiment en prima personeel. Kortom: een tevreden klant!
Voor de visliefhebbers zijn er te weinig producten. Veel dingen zijn er niet meer verkrijgbaar. Helaas moet je naar een andere winkel rijden. Sortiment is te klein geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid