facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidathome Gastouderbureau

Kidathome Gastouderbureau

Info

Kid@home is een persoonlijk bureau dat begeleiding biedt bij gastouderopvang. Gastouders bieden thuis opvang aan maximaal 6 kinderen van 0 tot 12 jaar.

Geschiedenis

Kid@home is een klein geregistreerd bureau dat persoonlijk contact heel belangrijk vindt.
Bij ons zijn 50 gastouders aangesloten. Gastouders verzorgen kleinschalige kinderopvang in hun eigen huis. Dit zijn allen gediplomeerde en geregistreerde gastouders. De kinderen worden opgevangen door een vaste gastouder met persoonlijke aandacht voor elk kind. Gastouderopvang is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Bent u nieuwsgierig naar de beschikbare gastouders van Kid@home?
Wij helpen u graag zoeken naar een passende gastouder waar uw kind zich kind-aan-huis voelt!

Tel. 0481-464386
[email protected]



"Kinderopvang met aandacht!Gastouderbureau Kid@home biedt kleinschalige kinderopvang bij gastouders in hun eigen huis. De kinderen worden opgevangen door een vaste gastouder die ieder kind kent en met persoonlijke aandacht voor elk kind.Wij bieden gastouderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dit omvat zowel de dagopvang voor het jonge kind als buitenschoolse opvang voor de wat oudere kinderen.Kid@home is een officieel geregistreerd bureau dat persoonlijk contact heel belangrijk vindt. Er zijn 50 gastouders bij ons aangesloten."
Adres: Bosweistraat 10, 6681 AW Bemmel
Telefoonnummer: 0481464386
Stad: Bemmel
Route: Bosweistraat 10
Postcode: 6681 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gastouder Bemmel, Gastouder Huissen, Gastouder Haalderen, Gastouder Gendt, Gastouderopvang Chantal, Gastouder Huissen-Zand, Jammus Kinderopvang Bemmel, Kinderdagverblijf Bemmel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peuterspeelzaal 't Hummelhonk Bemmel Peuterspeelzaal 't Hummelhonk Bemmel 266 meter Wij werken met het programma Startblokken waardoor wij 6 weken lang in een bepaald th...
Gastouder KidatKaren Gastouder KidatKaren 457 meter Een gastouder bij wie elk kind gezien wordt en zich in zijn eigen tempo en manier mag...
Jammus Kinderopvang Jammus Kinderopvang 718 meter Kleinschalige,huiselijke,professionele Gastouderopvang! 16 jaar in bedrijf. 2015 vera...
Het Oerkind buitenschoolse opvang Het Oerkind buitenschoolse opvang 960 meter Buitenschoolse opvang, Natuurlijk creatief actief!
Recensies
Kid@home ervaren wij als een heel fijn gastouderbureau met persoonlijke aandacht. En wat zijn we blij met onze lieve gastouder die kleinschalig en flexibel is en waar onze meiden met heel veel plezier naar toe gaan. Een 2e thuis.
Hele fijne gastouderbureau. Zeer persoonlijk en spontaan en gelukkig niet zo afstandelijk als de grote gastouderbureaus. Zoek je een gastouder bel ze zeker op!
Elodie is een lieve gastouder met oog voor hygiëne. Door haar gestructureerde dagprogramma weten kinderen waar ze aan toe zijn. Ook de man en kinderen van Elodie gaan leuk met de gastkinderen om. Erg leuk om te zien. Ook de medewerkers op het kantoor zijn betrokken, goed benaderbaar en professioneel.
Zowel het gastouderbureau als de gastouder zijn top! Denken mee, organiseren leuke activiteiten en communicatie verloopt soepel en gemakkelijk.
Een goeie gastouder buro om samen mee te werken ., Persoonlijke aandacht voor kids ,activiteiten.
De laatste jaren zijn mijn kinderen via kid@home opgevangen bij gastouders. In Valburg waren dat: Felicia Stam en Marian Klop. Beide zorgen voor een fijn 2e huis voor de kinderen. De kinderen voelen zich veilig en vertrouwd en gaan met plezier naar de opvang. Dat zorgt ervoor dat je als ouders met een gerust hart je kinderen achterlaat. De contacten met kid@home zelf liepen voorspoedig. Fijne contacten, jaarlijkse evaluatie, overzichtelijke administratie en heldere communicatie. Niets dan lof !
Prima bureau, top Gastouder! In alle eerlijkheid vind ik de bemiddelingskosten wel erg hoog.
Betrouwbaar en betrokken is waar kid@home in mijn ogen voor staat. Je kindje wegbrengen naar een opvang of gastouder is iets wat in het begin heel moeilijk kan zijn, maar dankzij onze ontzettend lieve gastouder heb ik hier geen moment moeite mee gehad. Onze kleine man komt heerlijk relaxed thuis, een teken voor mij als moeder dat alles goed gaat. Communicatie is belangrijk als het om kinderen gaat, en doormiddel van een dagboekje en even na kletsen aan het eind van de dag blijft alles helder. Ik raad Kid@home aan bij iedere ouder die opzoek is naar een betrouwbaar gastouderbureau.
Ontzorging, warmte, kwaliteit, liefdevol en meedenkend; zo ervaren wij onze gastouder Karen van Mierlo in Bemmel én Kid@home. Voor ons gezin geeft de opvang bij Karen een consistent vervolg in de rust en ruimte die we onze meiden willen geven. Een veilige haven waar ze kunnen ontwikkelen, waarbij de dames van Kid@home zeer goed de follow up en kwaliteit waarborgen van de opvang van hun gastouders en de ervaringen van de ouders ons in dit geval!. ga zo door!
Zowel een fijn gastouderbureau als een fijne gastouder. Medewerkers van het gastouderbureau helpen je naar het vinden van een gastouder welke op je wensen aansluit. Een aantal weken na de start nemen zij contact op of alles naar wens is. Gastouder is persoonlijk betrokken. Staat klaar voor raad en advies. Heeft een belangrijke taak in de groei en ontwikkeling van de kinderen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kidathome Gastouderbureau met het openbaar vervoer


Bemmel, Parksingel 220 meter
300
Bemmel, Parksingel 240 meter
300
Bemmel, Vossenhol 280 meter
33
Bemmel, Vossenhol 310 meter
33
Bemmel, Molenwei 330 meter
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid