facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kickthis Vleuten/De Meern

Kickthis Vleuten/De Meern

Info

Kickboks-Conditietraining,Ladies only lessen,Zaktraining,Indoor Bootcamp,Techniek training,PT, Clinics,Ouder-Kind les. Alles in een relaxte en nette dojo

Geschiedenis

De locatie Strijkviertel 35-J én de lestijden gelden per 1 oktober 2016 a.s.!!



"KICKTHIS is dé kickboksschool van Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Bij ons is iedereen welkom. Een relaxte sfeer. Veel trainingen. Veel variatie. Lage drempel. Persoonlijk. In onze 2 area's hebben we ruimte voor aparte groepen, beginners en de meer gevorderden. Ook is er een fitnessruimte. Bokszaktraining, techniek training, bootcamp, fitness. Zowel jeugd als volwassenen. Zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen op zaterdag- en zondagochtend met hun ouder in de ouder&kind les, samen trainen."
Adres: Strijkviertel 35J, 3454PJ De Meern
Telefoonnummer: 0641227384
Stad: De Meern
Route: Strijkviertel 35J
Postcode: 3454PJ


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kickthis instagram, Kickthis kinderfeestje, Kickboksen Ladies Only Den Haag, MMA Vleuten, Zaktraining dames, Kickboksen kind Maarssen, Small group training Vleuten, Kickboksen kind 3 jaar Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Livios Livios 534 meter Professioneel en uitstekende workout programma`s. Fijne sportomgeving!
FOXtraining FOXtraining 654 meter Super goede kickboks training gehad
team VD VLIET team VD VLIET 2 km Woon pas in de meern en zo bij het buurtteam terecht gekomen wat zijn daar behulpza...
Newstyle Healthcenters - De Meern Newstyle Healthcenters - De Meern 2 km Al enkele jaren sporten wij bij newstyle in Utrecht. Nu wij naar Vleuten verhuisd zij...
Utrecht Basketball Utrecht Basketball 2 km Utrecht krijgt eredivisie basketbal! Een 3tal Utrechtse basketbalverenigingen (UBALL,...
ZPC Watervlo ZPC Watervlo 3 km Mooi wedstrijd bad met een goede tribune
SVO Basketball SVO Basketball 3 km Kleine badmintonclub waar alle leden met plezier recreatief badminton spelen
Muay Thai Utrecht Muay Thai Utrecht 3 km Ik train daar al 3 jaar en het is er leuk en je maakt snel voor uit gang qua conditie...
Recensies
Ik doe de ouder-kind kickbokstraining met mijn 5 jarige zoontje,en dat word erg leuk en goed gedaan door de trainers. Goede sfeer,en hele vriendelijke trainers. Die ook nog eens echt de tijd nemen voor je. Dat is het half uurtje rijden zeker waard elke week!
Grote gym, fijne trainers en vriendelijke leden die erg gemotiveerd zijn! Er zijn veel lessen verdeeld over de ochtenden en avonden..
Fijne zaaltrainingen en makkelijk te boeken via app. Je kan kiezen uit verschillende tijden en trainers en daarmee wisselende intensiteit. Er zijn twee grote zalen en alles is schoon en opgeruimd.
Nu al een goed gevoel bij deze organisatie. Proefles gedaan en verkeerde gekozen en krijg direct een nieuwe proefles aangeboden. Waren helemaal leeg na de proefles. Zeer bekwame en professionele trainer, maar vooral ook heel fijn in de omgang! Hele sfeer is gewoon geweldig.
Een veilige en zeer vertrouwde kickboksschool. Met een grote en ruime zaal is er genoeg ruimte voor een grote groep om te trainen. Met persoonlijke aandacht en een sterke groepsdynamiek is er een mooie balans om hard aan jezelf te kunnen werken. Het lesrooster biedt genoeg variatie voor jong en oud en beginner en gevorderd. Persoonlijk prettig vind ik dat het bijzonder respectvol en ontspannen is. Geen wedstrijdtrainers alleen mensen met de insteek fit te worden via kickboksen. Een echte aanrader!
Fijne kickboks school waar men ook kan fitnessen. Gemoedelijke sfeer. Zowel ladies only als gemengde lessen te volgen. Ook zijn er lessen voor ouder en kind. Ook personal training opties.
Leuke sfeer en fijne trainers! Je kan op goede dagen tot het uiterste gaan maar op je mindere dagen ook wat rustiger aan doen zonder teveel gepush.
Een goede sportschool met aandacht voor iedereen. Veel variatie op gebied van kickboksen, bootcamp, fitness enz. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Goede begeleiding en trainers.
Een goede kickboksschool die aandacht heeft voor ieder. Ze zijn deskundig en er is altijd een gezellige sfeer!
Kickthis is erg leuk, wel zwaar. Het is erg fijn dat je niet perse iedere week het zelfde hoeft te doen en ook niet perse op de zelfde dag. Je kunt verschillende oefeningen doen op verschillende niveau's. Ook leuk voor mij als een beginner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid