facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kickboxing Steenwijk

Kickboxing Steenwijk

Info

Kom vrijblijvend langs voor een gratis proefles!
Koematen 5B Steenwijk

GEDIPLOMEERDE TRAINERS!

Geschiedenis

WELKOM BIJ KICKBOXING STEENWIJK.
Al jarenlang het adres in Steenwijk en omstreken om verantwoord en onder ervaring van gediplomeerde begeleiding deze mooie tak van sport te bedrijven. Kickboxing Steenwijk biedt lessen aan voor iedereen. Wij willen iedereen de kans bieden om te gaan genieten van deze mooie sport, daarnaast bieden wij ook specifiek wedstrijdgerichte trainingen aan. Ook bieden wij naast de groepslessen de gelegenheid om individueel aan kracht en conditietraining te doen. Wij hebben een gezellige ontvangstruimte met bar en zitjes waar men een consumptie kan nuttigen. Na de groepslessen is het leuk om te zien hoe men gezamelijk een drankje met elkaar drinkt na een pittige training.

Bij Kickboxing Steenwijk kunt u terecht voor groepslessen voor jeugd, beginners en recreanten. Trainingen voor gevorderden en wedstrijdvechters,bokszaktrainingen, vrije trainingen, privé lessen en persoonsgebonden trainingen. Zie lesrooster. Groepslessen kickboksen jeugd is vanaf 6 jaar.

Wil je meer informatie over ons of op de hoogte blijven over recente gebeurtenissen en nieuwtjes dan kan je ons ook volgen op Facebook @ KB Steenwijk.
Wil je een keer meetrainen of eerst een keer kijken? Kom dan gerust eens langs op de sportschool. De deur staat altijd open.
Vraag naar onze voorwaarden of kijk onder de informatie-link.

Label

KB Steenwijk



"Hallo,Altijd al eens willen weten hoe het is om met een echte kickbokstraining mee te doen of een andere les die wij aanbieden?Kom dan eens langs bij Kickboxing Steenwijk.Je kan instappen op elk niveau en hoeft niet bang te zijn voor blessures.Veel mensen hebben nog een soort van 'drempelvrees' om een Kickboksschool binnen te stappen, maar dat is totaal niet nodig.Iedereen wordt met respect behandeld.Kickboxing Steenwijk is aangesloten bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten onder het NOC*NSF.Onze leraren zijn LMA Rijksgediplomeerd."
Adres: Koematen 5 b, 8331TK Steenwijk
Telefoonnummer: 0627238522
ln.liamtoh@kjiwneetsgnixobkcik
Stad: Steenwijk
Route: Koematen 5 b
Postcode: 8331TK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 11:30
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: kickboxgala steenwijk 2018, kickboksen meppel, kickboksgala steenwijk 2018, vechtsportgala steenwijk, mma steenwijk, kickbox gala 2018 agenda, vechtsport steenwijk, judo steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De But'84 De But'84 3 km Pracht hal kom ook een keer kijken en mee spelen kost niks gewoon proberen bouls aan ...
Basketball Club ARTA Basketball Club ARTA 3 km internet: www.bcarta.nl email: [email protected] twitter: @bc_arta vragen over de Facebo...
Olde Veste 54 Olde Veste 54 3 km Gastclub om het NK Jo9 te organiseren. Gezien de temperaturen helaas niets geregeld. ...
v.v.Steenwijker Boys v.v.Steenwijker Boys 3 km Mooie accomodatie, mooie kantine die ook mooi is ingedeeld. bestuurskamer is netje, a...
Vv Steenwijk Vv Steenwijk 3 km Ver uit de leukste, gezelligste voetbalclub van Steenwijk.
Krav maga IKMF Krav maga IKMF 25 km Onvriendelijke organisatie met weinig klantvriendelijkheid. Helaas ben je gedwongen e...
DefTac - IKMF krav maga DefTac - IKMF krav maga 30 km Onvriendelijke organisatie met weinig klantvriendelijkheid. Helaas ben je gedwongen e...
Recensies
Top sportschool met hele aardige en respectvolle trainers en leden. Er wordt op allerlei niveaus les gegeven. Van beginners tot gevorderde wedstrijdvechters. In de lessen wordt er rekening gehouden met elkaar als er niveau verschil is en er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Er wordt gevarieerd les gegeven die focussen op de verschillende aspecten van de sport techniek , kracht en conditie. De trainers lopen in de zaal rond en geven tips om de techniek nog meer te verbeteren. Albert weet je altijd te motiveren om steeds meer uit je zelf te willen halen en te streven naar nog betere technische beheersing van het sport. Het opwekken van dit intrinsieke streven naar meer geeft mij het gevoel dat ik bij de juiste trainer zit.
Een hele goede gym met een heel fijn sfeertje. Nieuwkomers worden met veel respect behandeld, net als de mensen die er al zitten. Je merkt meteen dat de trainer weet waar die over praat vanwege veel ervaring. Dat zorgt voor een optimale training en het beste resultaat. Je kan hier 5 dagen per week terecht wat ook een dikke plus punt is.
Een top sportschool. Zowel recreanten als wedstrijdvechters krijgen training op hun niveau. De trainers hebben plezier in het lesgeven wat een goede sfeer brengt. Al met al, een gezellige sportschool waar iedereen met respect wordt behandeld en je veel leert!
Ik vind dat deze sportschool uitermate geschikt is om zelfvertrouwen, discipline en conditie naar een hoger niveau te tillen. Je kunt hier gaan trainen om recreatief op een veilige en rustige manier je lichaam en geest te verbeteren. Ook is het mogelijk om op wedstrijdniveau te trainen om misschien vervolgens wedstrijden te gaan doen. Als je voor dit kiest dan word je op een positieve manier begeleid en kun je op een prettige manier naar de wedstijd toewerken. Het valt mij op dat de coaches een breed netwerk hebben binnen de kickbokswereld waardoor er snel een partij voor je geregeld kan worden, zodat je in de ring komt te staan. Kort samengevat kan ik zeggen dat het een fijne sportschool die je op een professionele wijze leert kickboksen, je lichaam beter leert beheersen maar je ook zeker op psychologisch gebied positief beïnvloedt. Kom een keer mee trainen! Hoe meer trainingsmaatjes hoe beter.
Volgens mij hebben mensen vaak een negatief beeld van Kickboksen. Dit is echter helemaal niet het geval. kickboksen heeft zo veel voordelen: - Goed voor je conditie en spieren. - Goed voor je geest. Het kan ontlading bieden. - Mensen die vaak in hun hoofd zitten, kunnen baat hebben bij kickboksen - Technisch leren werken - Goed voor je zelfvertrouwen - Vooral voor de jeugd: leren van respect / discipline absoluut ook zelfvertrouwen. Mijn mening over de sportschool: Mooie seminars Ik ben er bij uitstekende trainers kundig prettige sfeer Ik kan niet wachten tot mijn dochter oud genoeg is. Hopelijk wil ze op kickboksen. Ik zal dat zeker stimuleren.
Een hele goede en mooie sportschool met diverse mogelijkheden om te trainen. Trainers zijn goed opgeleid en kunnen je veel leren! Zeker de moeite waard om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven!
Een Top sportschool, met goeie sensai's. Trainingen voor mensen op elke niveau recreanten als gevorderden. De trainingen zijn goed voor je discipline, conditie en zelfvertrouwen. Hele leuke sfeer met gezellige mensen. veel geleerd in een half jaar.
Als vader van één van de jeugdige leerlingen van KB Steenwijk, ga ik 3x in de week met mijn dochter mee naar haar trainingen. Zelf neem ik dan plaats in de gezellige kantine en kan vanaf daar goed zien hoe Albert en Marja de trainingen verzorgen. Beide geven ze met toegewijde passie training aan zowel beginnelingen als wedstrijdvechters, daar maken ze geen verschil in. Ieder krijgt evenveel aandacht en ook wordt daar waar nodig corrigerend opgetreden. Je kunt echt merken dat zowel Albert als Marja respect en een goede sfeer/ plezier zeer belangrijk vinden. Ook is het natuurlijk erg tof voor de leerlingen dat er zo af en toe een vechter met een grote naam naar de sportschool komt om daar een seminar te geven. Zo hebben Andy Souwers en Peter Aerts al bij KB Steenwijk op de mat gestaan en Marja kennende zal het hier niet bij blijven. Al met al is dit een kickboxschool die voor iedereen laagdrempelig is, of je nu als recreant of als wedstrijdvechter binnenkomt en waar ik mijn kind met een gerust hart naar toe laat gaan.
Een mooie gym met trainingen voor iedereen en verschillende niveau's. Trainers hebben veel ervaring en dat merk je tijdens het lesgeven. Er is een goede sfeer en iedereen wordt met respect behandeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid