facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kickbox4Kids

Kickbox4Kids

Info

Respect,discipline en doorzettingsvermogen spelen een grote rol,maar plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel zijn het belangrijkste!

Geschiedenis

Kickboksen voor kinderen en jeugd staat op de mat bij Sportcentrum Emsland in Ommen. Het doel van deze jeugdtrainingen is het op een respectvolle manier met elkaar, de trainer, maar ook met jezelf om te gaan. De les bestaat naast het aanleren van technieken en spel-sparringsvormen ook uit een deel conditietraining. Er worden diverse oefeningen op pads, trapkussens en ook op de bokszakken aangeleerd.

Respect, discipline en doorzettingsvermogen spelen een grote rol, maar plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze lessen.

Adres: Emslandweg 17, 7731 RP Ommen (gemeente)
Stad: Ommen
Route: Emslandweg 17
Postcode: 7731 RP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geloof in Jezelf, jouw weg naar meer zelfvertrouwen. 1ste boek Geloof in Jezelf, jouw weg naar meer zelfver... 2 km Ik kan je helpen om weer in Jou Zelf te gaan geloven, je zelfvertrouwen op te krikk...
JHS-Fitness JHS-Fitness 3 km Na jaren niks/half werk gedaan te hebben op sportief gebied was ik op zoek naar een p...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid