facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kick Off Indoor

Kick Off Indoor
Adres: Meester F.J. Haarmanweg 25, 4538 AN Terneuzen, Nederland
Telefoonnummer: 0115 745 860
Staat: Zeeland
District: Terneuzen
Stad: Terneuzen
Route: Meester F.J. Haarmanweg
Huisnummer: 25
Postcode: 4538 AN


Openingstijden

maandag: 09:00–00:00
dinsdag: 09:00–00:00
woensdag: 09:00–00:00
donderdag: 09:00–00:00
vrijdag: 09:00–00:00
zaterdag: 09:00–00:00
zondag: 09:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prachtige sportaccommodatie voor padel en voetballen. Tegen redelijke prijzen
Ik had onlangs het genoegen om Kick-Off Indoor in Terneuzen, Nederland, te bezoeken, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit binnensportcomplex een geweldige plek is voor sportliefhebbers van alle niveaus.nnDe padelpleinen en minivoetbaltereinen zijn van topkwaliteit en bieden een uitstekende gelegenheid om plezier te hebben en actief bezig te zijn. Het feit dat ze deze faciliteiten voor iedereen toegankelijk maken, is geweldig, want zowel beginners als ervaren spelers kunnen hier genieten van hun favoriete sport.nnWat Kick-Off Indoor echt onderscheidt, is de uitgebreide kaart aan eten en drinken die ze aanbieden. Het is geweldig om na een intensieve wedstrijd of training te kunnen ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje. De verscheidenheid aan opties zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.nnBovendien is het fantastisch dat het sportmateriaal ter beschikking wordt gesteld. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het meenemen van je eigen uitrusting; alles wat je nodig hebt is beschikbaar en in goede staat. Dit draagt bij aan het gemak en de moeiteloze ervaring bij Kick-Off Indoor.nnHet personeel was ook zeer vriendelijk en behulpzaam, waardoor de algehele ervaring nog aangenamer werd. Ze stonden klaar om vragen te beantwoorden, instructies te geven en ervoor te zorgen dat alles soepel verliep.nnAl met al is Kick-Off Indoor een fantastisch binnensportcomplex waar je kunt genieten van padel en minivoetbal. Met uitstekende faciliteiten, een gevarieerde menukaart en de beschikbaarheid van sportmateriaal, biedt het een geweldige ervaring voor sportliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Een absolute aanrader voor een actieve en plezierige tijd!
Padelterreinen zijn ok. Net hangt te laag en is al een hele tijd zo naar ik hoor van anderen. Dak is te laag om een goeie lob te kunnen spelen. Goed alternatief voor slecht weer.
Hele mooie accommodatie voor padel en zaal voetbal met een kunstgrasveld
Fijn om ook te kunnen padellen in een overdekte omgeving. De baan is redelijk zacht waardoor de stuit heel anders is dan een Outdoor baan.. Even wennen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid