facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kibeo Nieuwstraat

Kibeo Nieuwstraat

Geschiedenis

Kinderopvang van Kibeo voor 0 t/m 12 jaar. We zijn gevestigd in basisschool de Kamperschouw, dichtbij het dorpshuis en de sportvelden.



"Kinderopvang in Kamperland. Bij Kibeo Nieuwstraat bieden we opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. We zijn gevestigd in CBS De Kamperschouw. Kinderopvang en onderwijs onder één dak. Dat is handig voor jou en vertrouwd voor je kind."
Adres: Nieuwstraat 32, 4493 BE Kamperland
Telefoonnummer: (0113) 760 360
Stad: Kamperland
Route: Nieuwstraat 32
Postcode: 4493 BE


Recensies
Wat een fantastische, lieve, kundige, flexibele mensen werken hier. Ze zetten zich voor de volle 100% in voor je kind en denken in alles mee. Door hun ervaring en kennis hebben ze de meest geweldige tips en adviezen wat heel fijn toe te passen is in het dagelijks leven. Ze houden fijn rekening met de stap na kibeo, namelijk school! Ontzettend prettig dat de kindjes mogen wennen, buitenom de standaard wendagen uiteraard als het mogelijk is voor school . De drempel is daardoor veel lager waardoor de overstap gemakkelijker verloopt. Deze locatie heeft alles goed geregeld, in corona geen gedoe. Dikke complimenten voor allemaal! En nogmaals bedankt voor alles!
2 kids op de kibeo nieuwstraat gehad die het erg naar hun zin hebben! Ze spelen lekker buiten en knutselen leuke dingen! De regels en het ritme wat ze de kinderen mee geven is erg fijn! Ben zeer tevreden over deze vestiging!
Elke ochtend worden de kinderen met veel enthousiasme ontvangen. Ze hebben het hier enorm naar hun zin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid