facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiëta Koi

Kiëta Koi

Info

Kiëta Koi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Japanse koi, onze kwaliteit is hoog voor een betaalbare prijs.

Geschiedenis

Kiëta Koi is een bedrijf die gespecialiseerd is in Japanse koi, onze kwaliteit is hoog voor een betaalbare prijs.
Wij garanderen dat U bij ons aan het juiste adres bent voor de juiste begeleiding en uileg.
U kunt altijd bij ons terecht en niet alleen voor Uw koi maar ook zijn wij zeer kundig in het bouwen van vijvers.
Is uw koi ziek ? Ook dan kunt U bij ons terecht, We kunnen uw vissen controleren, waterwaarden inspecteren en de bacteriedruk in uw vijver vaststellen.
Mocht een behandeling noodzakelijk zijn dan kunnen we u daarin begeleiden. Eventueel kunnen we bij u langskomen voor een vijvercheck. Vul daarvoor het formulier onder contact in. Vanaf september beginnen we met de najaarscheck.
Kiëta Koi heeft genoeg koi op voorraad zwemmen van 10 tot 85 cm. Vanaf €8,50 per stuk en natuurlijk hebben wij jaarlijks, meerder keren,onze import van de mooiste koi,s uit Japan. We gaan 1 a 2 keer per jaar naar Japan om de vissen uit te zoeken.
Mocht u mee willen laat het ons dan weten, ook kunnen wij op bestelling in Japan een vis voor u uitzoeken.
En natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw randapparatuur, voer, en advies.
Kom gerust eens langs , de koffie staat altijd klaar.
Tot ziens in onze vestiging.



"Een bedrijf waarin je een goede uitleg krijgt over hoe je het beste om kunt gaan met je gezonde en zieke koi.je krijgt bij ons een eerlijke informatie over alle filtersystemen en wat voor jou koi vijver het beste is.Goede begeleiding krijgen in het maken van een nieuwe vijver of aanpassingen voor je huidige vijver. Maar je kunt ook je gehele vijver door ons laten bouwen ."

"Een bedrijf waarin je een goede uitleg krijgt over hoe je het beste om kunt gaan met je gezonde en zieke koi.je krijgt bij ons een eerlijke informatie over alle filtersystemen en wat voor jou koi vijver het beste is.Goede begeleiding krijgen in het maken van een nieuwe vijver of aanpassingen voor je huidige vijver. Maar je kunt ook je gehele vijver door ons laten bouwen ."
Adres: Ommelanderwijk 323, 9644 TK Veendam
Telefoonnummer: +31 598 717 581
ln.iokateik@ateik
Stad: Veendam
Route: Ommelanderwijk 323
Postcode: 9644 TK



op zoek naar gerelateerd: koi hoogezand, koi winkels groningen, koi drenthe, koi friesland, koi groningen, koi assen, kieta koi, koi pekela
Recensies
Prachtige koi zaak met veel kennis van koi, koivoer en vijverbouw.
We hebben een nieuwe vijver laten aanleggen door Kieta Koi. Ze hebben ons vanaf het begin perfect begeleid en meegedacht en het resultaat is dat we super tevreden zijn. Zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Prachtige vissen, geweldige expertise/kennis en super behulpzaam. Een echte passie voor Kois!
Vriendelijk ontvangen en vriendelijk personeel, zeer kundig en neemt de tijd voor je als klant je wordt op je gemak gesteld een dikke voor 30 jaar ervaring die als een hobby is begonnen.
Mooie zaak met kwalitatief hoge vissen. Gastvrije eigenaar met veel kennis. Een aanrader voor al uw koi benodigdheden.
Deze man is de overtreffende trap van koiliefhebber. Hij is de grootste koivijver aan het bouwen op zijn terrein die ik ooit zag. Vriendelijke en bijzonder enthousiast. Een bezoek aan zijn shop is een belevenis. Gave vijvers, knoeperds van vissen, en hee vee kennis van systemen
Zeer klantonvriendelijk bedrijf. De 'eigenaar' is een écht vervelende man, die zich zeer betweterig, opdringerig en onbeschoft gedraagt. Het eerste én enigste koibedrijf wat ik gezien heb met véél gatenkoi. B Vreselijk om te zien. Een absolute afrader wat mij betreft in de koiwereld.
Mooi bedrijf en zeer vriendelijke mensen. Verstand van zaken hebben ze hier zeker. Als je iets omtrent vijvers of Koi karpers moet weten dan ben je hier aan het juiste adres.
Ommelanderwijk is opzich niet heel speciaal, maar de koi handelaar en al zijn producten des te beter /geweldig. Ik heb daar zeer goeie ervaringen mee
Zeer goede informatie gekregen waar ik als beginnend Koi houder zeker mee uit de voeten kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid