facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Khotinsky

Khotinsky

Info

Khotinsky is een bijzonder Grand café / Bistro / Bar in een unieke omgeving.
Like onze pagina voor alle events en informatie!

Geschiedenis

Onze unieke horecagelegenheid is gesitueerd in het Energiehuis aan de Noordendijk te Dordrecht. Khotinsky is een bijzondere place to be met een unieke uitstraling. Khotinsky is voor een breed publiek toegankelijk voor zowel lunch, diner of borrel in een bijzondere omgeving.

De identiteit die Khotinsky uitstraalt is mede geïnspireerd op de Russische uitvinder en pionier, Achilles De Khotinsky. Een zeer gedreven man die de gloeilamp naar Nederland bracht, met zijn ideeën de wereld wilde verrijken en openstond voor uitdagingen. Met diezelfde gedrevenheid gaan wij in Dordrecht de uitdaging aan om met het grand café Khotinsky te zorgen voor een vernieuwende plek in de regio waar de klassieke horeca samen komt met de wensen en ideeën van nu en straks.

De voormalige rauwe ruimte (van 450 m2 met 15 m hoge nok) is omgevormd tot een nieuwe ontmoetingsplek met een stijlvolle en comfortabele inrichting. Er heerst een ongedwongen en warme sfeer. De inrichting nodigt je al snel uit om plaats te nemen op het podium, aan de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafel. In het weekend en avonduren besteden wij aandacht aan een sfeerverhogende programmering door o.a. muzikale invulling.

Meer informatie vind je op www.khotinsky.com

Onze taak

Khotinsky streeft ernaar Dordrecht te voorzien van een zeer dynamische en veelzijdige locatie.

Producten

Bij Khotinsky laat onze chef-kok, Oskar Visser, je kennis maken met een heerlijk culinair aanbod. Een heerlijke lunch, diner met familie of collega's, een goed glas wijn met een hapje of 's avonds een speciaal bier drinken met je vrienden. Het menu kenmerkt zich door klassieke gerechten die in een eigentijds jasje zijn gestoken. Daarbij zal er gebruik gemaakt worden van eerlijke, verse en verantwoorde producten. Voor een vriendelijke prijs krijg je een kwalitatief hoog product aangeboden. Proef de smaak van Khotinsky!

Adres: Noordendijk 148 , Dordrecht 3311 RR, NL
Telefoonnummer: 078 204 0000
moc.yksnitohk@ofni
Stad: Dordrecht
Route: Noordendijk 148
Postcode: 3311 RR


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-01:00
Zaterdag: 12:00-01:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: khotinsky bioscoop, khotinsky openingstijden, khotinsky dordrecht parkeren, brasserie khotinsky, khotinsky parkeren, recensie khotinsky, khotinsky menukaart, khotinsky reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Leuk en groot restaurant die goed gelegen is naast de bios en in het energiehuis. Handig als je snel ergens vooraf even moet eten. Parkeren kan in de parkeergarage ernaast. Het eten is er erg lekker en ook snel, wat fijn is als je haast hebt. Al was de carpaccio die we hadden besteld er sneller als het drinken, wat we een beetje gek vonden. Personeel is wel vriendelijk, maar niet erg oplettend.
Vis en chips kapotgefrituurd. Keiharde Patat , was overgoten met zure saus. Dezelfde zure saus ernaast. Groente was potje met Ingelegd zuur met azijn , maar zonder kruiden. Salades zonder olijfolie , zout of kruiden. Ingelegde paprika ….uit een potje…? Heb het laten staan. Jammer. Chef had zijn of haar dag niet? Wij gaan een patatje halen aan de overkant. Jammer.
Het is een groot hoog ruim restaurant. Het was best koud en het tocht heel erg als je bij het raam zat. Wij hadden het groepsmenu 1 De carparcio voorgerecht was erg flauw weinig smaak aan. Het hoofdgerecht was wel een lekker stukje rib-ey maar er zat als groenten is van bieten bij en aardappelgarniet, waarvan dat helemaal een papje was geworden met weinig smaak. Het toetje was een soort puddingslagroom, helaas had je hier niet meerdere keuzes in. Wel een pluspunt als je met een grote groep bent dat alles tegelijk werd bediend. Helaas Vond het erg tegenvallen. Ik was het niet alleen van de groep.
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk en goed bediend. Vegetarische menuopties: Veel keuze voor vegetarische maaltijden.
We kozen voor het menu. Er is weinig personeel, dus nadat het eten geserveerd is, zie je ze niet meer. De carpaccio ging wel. Het hoofdgerecht de zalm...het zag er al niet aanlokkelijk uit...saai..de zalm moest op de huid gebakken zijn neem ik aan..de huid was zacht. De zalm gort droog. Evenals de berg linzen waartussen weinig miniscule stukjes groente. Het smaakte zurig en wederom droog. Het was te eten..maar ik zou zoiets niet durven serveren. Ik heb het gezegd...ze zou het doorgeven aan de kok.. de pana cotta als dessert. Tsja niet vies maar ook niet heel lekker ..
Leuke locatie lekker eten, maar de bediening, de een deed haar best tip zoek een andere plek, gelukkig ben je nog student de ander de leidinggevende bleek later, nou chapeau ronduit onfatsoenlijk... Als je mensen niet wil bedienen, moet je thuisblijven of andere werk zoeken. Daarna ook nog laten weten dat je nooit met kinderen in een restaurant gaat zitten, maar naar een binnenspeeltuin moet gaan, dan heb je het leven niet begrepen. Blijkbaar zit Kothinsky goed in de klanten er zat overigens niemand, gelukkig, want wij komen niet meer. Het eten is trouwens ook niet meer wat het was. Dordrecht is gelukkig rijk aan hele leuke, lekkere, gezellige en vriendelijke restaurantjes, bistro's en andere gelegenheden!
Gezellig geborreld op ' de bank' . Met finger food en patat met truffelsaus en parmazaan. Niet te versmaden. En echt genoeg als avondmaaltijd , voordat we een concert in Bibelot bezochten.
Leuk grand cafe en restaurant. Was heel rustig maar moesten lang wachten tot we geholpen werden. Eten is prima.Eten: 4/5
Na een heerlijke avondwandeling is het tijd om wat te drinken. Waar kan dit beter dan een van onze liefste plek namelijk "Kotjinsky" onder de molen ligt deze fijne chill plek. We komen hier heel erg graag. Lekker eten en drinken, en aardig personeel.
Heerlijk gegeten. Bediening erg vriendelijk! Zeker een aanrader. Als je naar de theater gaat staat alles op tijd op tafel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid