facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KFC Zwolle

"Nergens smaakt kip zo lekker als bij KFC. De reden daarvoor is het unieke, geheime recept van Colonel Harland Sanders. Al in 1939 slaagde hij erin het geheime mengsel van 11 kruiden en specerijen samen te stellen. Hiermee blijft het kippenvlees binnenin sappig en zacht terwijl het buiten een lekker knapperig korstje krijgt."
Adres: Meppelerstraatweg 1, Zwolle
Telefoonnummer: +31203116811
Stad: Zwolle
Route: Meppelerstraatweg 1



op zoek naar gerelateerd: KFC Zwolle Openingstijden, KFC thuisbezorgd, KFC prijzen, KFC Drachten opening, KFC in de buurt, Burger King Zwolle, KFC Menu prijzen, KFC Drive
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's Zwolle-Noord/Koningshaven McDonald's Zwolle-Noord/Koningshaven 772 meter Voldoet aan de COVID-19 voorwaarden, snelle levering en kan grote volumes aan in de M...
Burger King Nederland Burger King Nederland 1 km Voor de deur ligt enorm veel afval en ook de vuilnisbak was overvol. Gelukkig was het...
EATZ EATZ 2 km Ze maken de burgers met liefde.
Kwalitaria Stadshagen Kwalitaria Stadshagen 4 km Weer eens besteld bij Kwalitaria Stadshagen. Mijn ervaring: aardig personeel, een bee...
Recensies
Zoals velen voor mij ontzettend lang moeten wachten op mijn maaltijd, volop personeel in de keuken, maar fast zijn ze zeker niet, duurde 40 minuten voordat ze de jubileum actie hadden geproduceerd. Restaurant ontzettend vies binnen, vieze tafels, plassen limonade op de vloer, het plakte overal, zelfs in de lift. Geen schone tafel te vinden, en alle afvalbakken overvol. Behalve in de keuken waar al het personeel hoofdzakelijk met elkaar stond te kletsen nergens personeel in het restaurant. Ik kom graag bij KFC, maar dit restaurant sla ik voorlopig graag even over.
Het begrip fastfood moet je maar niet al te letterlijk nemen, want het gaat hier op een doordeweekse dag allesbehalve fast. Van de zuilen waar je kunt bestellen krap, krap deed eentje het niet, niet handig als het vrij druk is. Verder kan het personeel wel een cursus efficiency gebruiken, de linkerhand lijkt niet te weten wat de rechter doet. Het elektronische bord waarop te zien is welke bestelling is af te halen doet het niet goed of wordt niet goed bediend. Onze bestelling werd incompleet afgeleverd, maar de ontbrekende portie zonder morren meteen alsnog gebracht. Bakje coleslaw zonder vorkje eet moeizaam, werd niet bijgeleverd en was ook niet los te pakken. Eten smaakte wel redelijk, maar voor de rest niet echt een aanbeveling waard. Een organisatiedeskundige zou hier zijn hart kunnen ophalen.
Hele zaak was vies tafels en vloer apparatuur wat uit stond en smerig eruit zag. Het is dat we via scherm hadden besteld betaald anders waren we weg gegaan maar wouden het een kans geven maar meeste is de prullenbak in gegaan @ 30/35 Euro @ 4personen. Na veel lezen zal er ook niet snel wat veranderen dus voortaan lekker door en ergens anders eten
Vriendelijk personeel, kwaliteit van het eten is erg goed. Veel plek om te zitten en op de 1e verdieping is er prima uitzicht. Langs de snelweg en direct aan de afslag vind je oa deze KFC. Doordat er ook veel parkeergelegenheid is, is het filiaal erg goed bereikbaar.
Onbeschoft personeel. Leek wel een trefcentrum dan wel buurthuis. Liepen er een aantal tussen die dachten grappig te zijn. Totaal geen respect naar klanten. Tafels ende grond zeer vies. Grote bestellingen lieten ze links liggen waardoor we een uur moesten wachten. Uit eindelijk geld terug gevraagd en naar de Burger King gegaan waar je binnen 5 min je eten had. Daar was het ook erg druk, daar wel gedisciplineerd gewerkt. Wat een wereld van verschil. Volgens mij moet de leidinggevende hier iets echt aan doen!!!!!
Lange wachttijden zeker een uur, manager geroepen loopt gewoon weg terwijl ik normaal met hem praat. De halve bestelling was opeens op dus kreeg niet waar we om vroegen. Zit je lekker kip te eten vraag je zo handendoekje zegt een medewerker gewoon ga maar handen wassen in wc. Dit was eens maar nooit meer naar deze kfc. Arabisch praten achter de balie. Kan echt niet amateur bedrijf. Amsterdam komen 3x zoveel mensen en heb ik binnen 10 minuten mijn eten. Doe er wat mee oftewel yella yella.
ONBESCHOFT EN OPLICHTERS! wij hebben vanavond voor wel 33,- besteld al het eten kwam helemaal koud aan. Tevens onbrak er ook wat. Wij hebben wel 10x gebelt om contact op te nemen een uur lang en er word gewoon niet opgenomen. Schandalig indien je bestelling dus niet klopt of koud is kun je het maar lekker uitzoeken. Oplichterij is het. Ik denk dat dit personeel maar eens eens een opleiding moet volgen. Ik ga een klacht indienen bij thuisbezorgd! Nooit meer weer. Schaam jullie wat onbeschoft!
Amateuristische zaak. Personeel loopt als een zombie rond, totaal ongeïnteresseerd en extreem langzaam. Al sinds de opening hier zijn de wachttijden extreem lang. Dit mag de naam 'fastfood' niet dragen. De kip is prima, maar daar is ook alles mee gezegd en waarschijnlijk ook onmogelijk om te verprutstsen. Hier moeten ze echt eens een professional mee laten kijken, want het kan nooit moeilijk zijn als je kijkt bij andere vestigingen. Maar als je al een paar jaar van deze reviews krijgt en nog steeds geen verbeteringen doorvoert moet je je als ondernemer/franchisenemer gewoon schamen. Personeelstekorten hebben we overal, maar hier gaat duidelijk veel meer mis.
Moeilijk om een fastfood keten te beoordelen. Veel hangt af van toeval. Wie er dienst heeft... Kwaliteit levering enzovoort. Deze keer viel het tegen. Patat had een grondsmaak en de eerste bestelling was niet compleet. Helft was vergeten. Dit werd wel goed opgelost. Kwaliteit grote kipstukken was ook mager no pun intended ; . Veel onnodig frituur vet, soppig en amper KFC 'laagje'. Service 10 en kwaliteit 6. Tegenstelling tot de A4 bij Hoofddorp is deze keten niet voor herhaling vatbaar.
Bij aankomst stonden er 21 maaltijden op “preparing” deze bleven ook staan er was niemand die deze verwijderde, de bestellingen werden omgeroepen ipv van op het bord gezet. Misschien ben ik verwend bij de MacD aan de overkant maar ongelooflijk traag….. Eindelijk na 40! minuten dat het personeel , in mijn beleving, als een chicken zonder kop door de keuken rent was het klaar, althans er was wat klaar, patat niet gaar, verkeerde items, de Sourcy Blauw was wel gelukt! Lang verhaal , 1 keer een NOOIT weer! Volgende keer weer lekker naar de MacDonalds aan de overkant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid