facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KFC Geldrop

"Nergens smaakt kip zo lekker als bij KFC. De reden daarvoor is het unieke, geheime recept van Colonel Harland Sanders. Al in 1939 slaagde hij erin het geheime mengsel van 11 kruiden en specerijen samen te stellen. Hiermee blijft het kippenvlees binnenin sappig en zacht terwijl het buiten een lekker knapperig korstje krijgt."
Adres: de barrier 1, Geldrop
Telefoonnummer: +31203116811
Stad: Geldrop
Route: de barrier 1



op zoek naar gerelateerd: KFC leveren, KFC bezorgen ridderkerk, KFC ijs, KFC bezorgen Emmen, KFC thuisbezorgd Maastricht, KFC website werkt niet, KFC thuisbezorgd Den Haag, KFC thuisbezorgd Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaria De Coevering Restaria De Coevering 1 km Echt bizar hoe onbeschoft het personeel is, moesten een half uur wachten voordat onze...
Cafetaria de Lepelaar Cafetaria de Lepelaar 1 km Goeie verse friet
Friture Zesgehuchten Friture Zesgehuchten 2 km Om om 15 .oo online besteld voor 17.45 zit nog te wachten
Recensies
De veggie burger bestelt via een bestelpaal. Het was niet druk en de bestelling was snel klaar. De burger zelf is karig belegd en het vega vlees droog. Ik mis het knapperige randje. KFC Eindhoven zelf zit in een prachtig pand aan de markt in Eindhoven. Op de 1e en 2e verdieping meer dan voldoende zitplaatsen aanwezig.
Zeer slechte ervaring. Kreeg een rauwe burger die alleen warm gemaakt was helaas kwam ik daar pas halverwege achter. En heb ik een x aantal dagen ziek op bed gelegen en bij de dokter. Omdat ik er een voedselvergiftiging aan over heb gehouden. Het personeel is zich nergens van bewust het personeel doet er ook niks aan en wees mij vriendelijk de deur
Eten was snel klaar, maar patat was koud en flauw, koop een L menu krijg M drinken. Kip is koud en is meer rubber. Burger was helemaal koud geen smaak. Kort samengevat: waardeloos.
De kip is best lekker tot je haartjes en een veer uit je hot wings ziet steken!?!?! Eerder nooit problemen gehad met de KFC maar dit is echt smerig.
Snelle service door de bestelpalen maar het oogt een beetje vies binnen. Ijs is wel lekker en je krijgt veel voor je geld.
As usual de kip etc is goed voldoende etc. Maar de ongeinteresseerde / norse countermedewerkers en de rommelige entree .. maakt dat ik er niet graag weer kom. Boven is ook zo triest. Ben met eten en al vertrokken.Eten: 5/5
Classic piece was goed en sappig. Wings waren het net niet. Strips waren zelfs best droog, friet weinig tot geen zout. Staan veel zelfbedieningspanelen waardoor je op je gemak kan bestellen. Wel raar dat de ruimte om in te wachtten dan zo klein is voor ~5 machines en kassas. Ook gaf de machine na het kiezen van het menu geen optie tot saus? Personeel mocht ook zeker vriendelijker, één dame aan de balie sprak amper Nederlands en stak ook geen moeite in een vraag. Misschien zo'n iemand achterin houden. En voor de Coca Cola fan, KFC heeft Pepsi.
Het eten wordt niet vergoed als er buiten de winkel om iets mee gebeurd. En de medewerkers zijn brutaal. Over het algemeen zeker geen aanrader. Maar gelukkig was er ook een maccie daar tegenover.
Had een ijsje besteld, alles zat onder de chocolade. Vroeg of hij dit schoon kon maken of een nieuwe kon maken. Kreeg een grote mond terug dat hij nog meer te doen had. Gewoonweg een asociale en onvriendelijke man.
Momenteel wordt de berg gerenoveerd. Buitenterras aanwezigEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid