facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kfc Almere Buiten

"Nergens smaakt kip zo lekker als bij KFC. De reden daarvoor is het unieke, geheime recept van Colonel Harland Sanders. Al in 1939 slaagde hij erin het geheime mengsel van 11 kruiden en specerijen samen te stellen. Hiermee blijft het kippenvlees binnenin sappig en zacht terwijl het buiten een lekker knapperig korstje krijgt."
Adres: Torontoweg 101, Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31362024026
Stad: Almere-Buiten
Route: Torontoweg 101



op zoek naar gerelateerd: KFC Almere stad, KFC Almere Buiten Drive, KFC Almere openingstijden, KFC Amsterdam, KFC Almere Centrum, Thuisbezorgd KFC, KFC bestellen Almere Buiten, KFC almere buiten Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bij Drewes aan Tafel bij Drewes aan Tafel 2 km Geweldig heel tevreden
Recensies
We hebben gesmuld! We zijn kipliefhebbers. Heel vaak kwamen we bij KFC ergens en was de kip rauw, koud en gewoon niet te eten. Hier hebben we echt genoten. Geen chaotische drukte om ons heen. Mensen waren allemaal op hun gemak aan het eten zonder kabaal. Heel Zen. Het was het omrijden waard!
Laatste bezoek: Buitengewoon SLECHT! 18:45 bestelling via de app gedaan en direct doorgeven zodat ze mijn bestelling kunnen voorbereiden. 18:55 daar aangekomen, 10 min Later wordt mijn orderNummer omgeroepen, en wordt mij verteld dat ik ook nog in het restaurant moet doorgeven dan ik er ben? Wat is het hele nut van de applicatie dan? 20min verder vraag ik hoe ver mijn bestelling is: bleken ze vergeten te zijn, medewerker stond aan de kassa te kletsen met een collega die al een tijd klaar was met werken, totaal niet professioneel! KFC zorg aub dat je medewerkers niet blijven hangen na werk en de collega's afleiden die op dan moment aan het werk zijn!
Vaak gedonder met de bonnetjes, veel herrie en vaak fouten in de bestellingen. 4x mogen ervaren dat je hier geen gebruik kunt maken van de tafelbordjes want ze weigeren het te brengen, maar zetten ze doodleuk elke dag weer neer. Haal ze gewoon weg. 4x misgegaan tot nu toe, en "geen tijd" als antwoord Je bestelling blijft vervolgens doodleuk staan want tafelbestellingen staan niet op het bord om omgeroepen te worden. Personeel is volgensmij overwerkt, tekort of niet competent genoeg. Kritisch management nodig. Wens jullie verder het beste.
Na meermaals slecht eten te hebben gehad, vandaag na weer een teleurstelling maar een review plaatsen. Kleffe friet, twister met kaas bestellen en zonder kaas krijgen, geen frietsaus erbij, en twister zo mager belegd dat je gewoon alleen tortilla met kip eet en enkele frummels sla - waar is de tomaat?! - dit is echt een slecht KFC restaurant. Heb ruime tijd geleden zelf bij KFC in Almere stad gewerkt, dus ik weet hoe de producten gemaakt moeten worden. Snap nu waarom er bijna nooit een rij staat bij KFC en altijd een megalange bij de McDonalds aan de overkant. Ik kom hier niet meer.
Ik was gisteren bij de drive in en ik werd zo belachelijk slecht geholpen door de mevrouw bij de speaker en het raam, ze had geen geduld, snauwde me af en was uitermate onvriendelijk. Vervolgens had ik online een bestelling geplaatst om af te halen, want de mevrouw bij het raam had al geen geduld meer voor me en ik moest nog eens 20 min wachten op mijn eten. Ik vind het eten lekker maar de service is echt troep. Kindvriendelijkheid: *klantvriendelijkheid
Nadat wij plaats namen aan een tafel kwam een jongeman ons vertellen dat een deel van de bestelling nog gemaakt moest worden, wat nog even duurde. Ons werd gevraagd of wij de rest wel vast wilden hebben of dat we liever de hele bestelling in één keer ontvingen. Erg fijn gecommuniceerd en erg vriendelijk. Al het eten was erg vers en warm, iets wat niet vaak bij een KFC gebeurt. Vegetarische menuopties: Vegetarische opties aanwezig en erg lekker mijn mening als niet-vegetariër.
Meestal niet te druk als we hier zijn en snel geholpen. Eten altijd erg lekker. Enige minpuntje vind ik die zuilen waarop je je eten kunt bestellen. Het is niet altijd duidelijk waar je het scherm moet aanraken en soms moet je meerdere keren drukken. Indeling van de gerechten over de verschillende menuopties is ook niet helder waardoor je soms moet zoeken naar je gerecht.
De patat smaakte naar gebakken schoenzool. Dit is de meest sompige patat die ik ooit gegeten heb. De patat wordt vandaag gebakken en morgen geserveerd. Ligt sowieso 1 dag uit te drogen. Dubbel check altijd je bestelling, ze vergeten namelijk altijd wat. Wil je teleurgesteld worden, ga dan hier eten. De watermelon drink was wel lekker. Burgers zijn ook prima.
Ze doen er alles aan om de service te verbeteren , helaas is dit tot op heden nog niet gebeurd. Slechte leidinggevende als ik reviews lees van 7 mnd geleden en er tot op heden nog niets is veranderd. Het eten op zich is prima , alleen het moment wanneer je je eten krijgt is het niet meer warm en dat is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Bij de balie bestelling doorgegeven na 3 kwartier was het eindelijk klaar , bij de tafel aangekomen bleek onze bestelling niet compleet er ontbrak 1 Twister/kaas en 1x 6 Hotwings , dus weer terug naar de balie en daardoor de rest van het vreten koud geworden. De mensen die 10 min later binnen kwamen dan wij zaten zelfs nog eerder te eten dan wij en zoals ik zag lag dat niet aan de soort bestelling. 2 meals besteld waarvan 1 patat goed gevuld was en de andere patat uit hooguit 10 stukjes patat bestond. 2 maanden geleden vroeg ik "hebben jullie cappuccino"? ja hoor zeiden ze , bij het aan tafel zitten bleek het gewoon koffie te zijn en dus geen cappuccino. De service is echt waardeloos , zelfs met hulp van een medewerkster ging onze bestelling bij de bestel/zuil verkeerd. Bij de balie zag ik dat meerdere mensen klachten hadden. Vorige keer had een vrouw van een bedrijf telefonisch een bestelling gedaan , bij het ophalen bleek de bestelling niet in orde te zijn , de vrouw had zelfs een hele discussie met de manager die zelf ook niet erg beleefd was, tja een zooitje is het daar in buiten. Beter een nieuwe manager aanstellen en nieuw geschikt personeel want dit is echt waardeloos. Zoveel klachten van mensen dagelijks dat komt Kentucky in Almere buiten niet ten goede. Uit protest hebben wij onze dienbladen op tafel laten staan , iets wat wij normaliter nooit doen.
Eigenlijk net zoals elke andere KFC: lange wachten, vaak klopt de bestelling niet en moet je zelf nog terug voor friet/rietjes/saus. Personeel is wel vriendelijk hier en binnen is het relatief schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid