facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keytoe

Keytoe

Info

Wij zijn Keytoe | Dé Kollega die je helpt groeien.

Geschiedenis

WIJ ZIJN
een full-service marketingbureau met digitale roots. Wij zetten aan tot geluk, groei en creëren added value.

WIJ HOUDEN VAN
vrijheid en groei voor zowel onze klanten als onze collega's. Wij hebben daarom een enorme focus op zelfontwikkeling, verantwoordelijkheid en zijn teamplayers. Wij werken als collega bij onze klanten, creëren added value en maken elkaar gelukkig.

WIJ DROMEN ERVAN
om een revolutie te ontketenen. Door de beslissingskracht bij het hele team neer te leggen. Door job crafting, door volledige transparantie en door mee-beslissen op niveau. Waarom? Omdat wij denken dat we daardoor als organisatie in geheel en als individu kunnen groeien.



"Bij Keytoe werken we samen op basis van vertrouwen. Dat is radicaal anders. We werken zonder contracten, zonder baasjes en zonder bedrijfje te spelen. Tegelijkertijd oefenen we daarbij een fijne positieve kracht op elkaar uit.Dat is onconventioneel en niet altijd gemakkelijk te begrijpen. Maar veel beter te beleven. Daarom organiseren we regelmatig meet-ups om het uit te leggen. En om nieuwe mensen aan ons te verbinden. En zo groeien we uit van een organisatie naar een beweging. Met voor de buitenstaander een bizarre mix van producten en diensten: van online marketing, organisatie advies, event marketing tot partyverhuur en psychologen-voor-een-kappers-tarief.Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal."
Adres: Dr Kuyperkade 28, 3142 GC Maassluis
Telefoonnummer: 010 - 599 0008
Stad: Maassluis
Route: Dr Kuyperkade 28
Postcode: 3142 GC



op zoek naar gerelateerd: Keytoe vacatures, Keytoe Academy, Keytoe meetup, KeytoeY, Toscani
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teigerdigital - Online Marketing Teigerdigital - Online Marketing 1 km Mooie website gebouwd voor ons bedrijf. Erg prettig geholpen, aanrader!
FF Sociaal FF Sociaal 1 km Brainstormen, Social Media Campagnes, Wekelijkse posts, Opvallende merk- & online ide...
Recensies
Meest gastvriendelijke en relaxte organisatie ook. Ik kreeg cappucino in een champagneglas tijdens mijn rondleiding, hoe gaaf! Toffe mensen, uniek bedrijf, zeker checken!
Is een zeer creatief bedrijf, werkend met collega's in een "platte" organisatie. Ieders inbreng is belangrijk en wordt collegiaal "meegewogen",
Super chille sfeer, gezellige gasten, veel mogelijkheden
Mooie club. Nieuwe generatie marketing, communicatie, online, organisatie denken enz.
Goed bedrijf, heel veel kennis, hardwerkende leuke mensen.
Keytoe beschikt over een enthousiast, jong en professioneel team, met verstand van zaken.
Tof innovatief jong bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid