facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keystone Sports

Keystone Sports

Info

Welkom bij Keystone Sports.
Dé honkbal- en softbalwinkel.

Voor persoonlijk advies verwelkomen wij u graag in de winkel!

Adres: Bloemendaalseweg 33, 2061CB Bloemendaal (Noord-Holland)
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 33
Postcode: 2061CB


Recensies
Toffe winkel, ook even lekker kletsen! Gevaarlijk om lang binnen te blijven
Top winkel alles wat je hartje begeert. Aanrader.
Fijne winkel. Goed geholpen door Morgan, uitgebreid de tijd genomen om mijn zoon te helpen met een nieuwe knuppel die krom was geslagen. Ook niet moeilijk gedaan over vervanging, viel binnen garantie van Louisville. Super service! Ondanks dat wij op 1 uur rijden wonen, zeker de moeite waard om naar toe te rijden.
Fijn honk en softbal winkel waar je altijd goed geholpen wordt.
Ik had schoenen gekocht, die helaas na 2 maanden kapot waren. Toen ben ik geholpen door de goeie en snelle service en heb een nieuw paar opgestuurd gekregen. De communicatie was snel aardig en duidelijk. Ik zou Keystone Sports zeker aanraden, dit is voor mij een winkel die zeker 5 stèren verdiend.
Fijne winkel met goed advies. Ik was op zoek naar een nieuwe honkbalhandschoen en ik ben zeker goed geholpen! Zeker fijn dat niet direct de handschoenen worden geadviseerd die duurder zijn dan mijn opgegeven budget, maar zelfs handschoenen die ‘ver’ beneden deze prijs lagen. Ook hebben ze een ruim aanbod, dit geldt ook voor andere producten. Aanrader! Ook werden de Corona maatregel goed in acht genomen en had ik niet het gevoel dat ik iets moest kopen bij mijn winkel afspraak. Maar als je zo goed geholpen bent, ben je blij en ik heb nu een fijne handschoen.
Ik had online honkbal spullen besteld maar ik had ze in de verkeerde grootte besteld. Ik heb het terug gestuurd en een email gestuurd om te vragen of ze het terug hadden gekregen en ik kreeg ontzettend snel een hele nette en aardige reactie. Goede klantenservice en kwaliteit spullen
Fijne winkel. Personeel neemt de tijd voor je en legt alles helder en simpel uit. Verschillende materialen geprobeerd om tot de juiste keuze te komen. Super fijn!
Fijne service. De medewerkster voorzag ons van professioneel advies en nam ook echt de tijd voor ons. Wij zullen zeker terug keren!
Wat een leuke zaak en hele leuke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid