facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Key4Drive

Key4Drive
"Verkeersopleidingen KEY4DRIVERijlessen in Maastricht, Parkstad en omgeving.Sinds 1 januari 2019 is Dré Huynen de trotse eigenaar van Verkeersopleidingen Key4Drive uit Landgraaf. In de jaren daarvoor was Dré werkzaam bij diverse autorijscholen waar hij grote ervaring als rijinstructeur heeft opgedaan. Daardoor heeft hij oog voor de kwaliteiten en zwakkere punten van de leerling en ligt het percentage van slagen bij Verkeersopleidingen Key4Drive hoog. Of iemand nu een langzame of juist een vlotte leerling is, bij Verkeersopleidingen Key4Drive zal iedereen zijn of haar uiteindelijke doel bereiken; het halen van het, zo felbegeerde, rijbewijs. Al vanaf 16,5 jaar mag je bij Verkeersopleidingen Key4Drive beginnen met het halen van je rijbewijs."
Adres: Ròntgenstraat 20, 6372 BZ Landgraaf
Telefoonnummer: 06-37732078
Stad: Landgraaf
Route: Ròntgenstraat 20
Postcode: 6372 BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Will Essers & Zn. Rijschool Will Essers & Zn. 3 km Zeer goed en vriendelijke rij instructeur. ik ben in 1 keer geslaagd vandaag. ik kom ...
Rijschool Wischmann & Zn Rijschool Wischmann & Zn 4 km Mijn zoons 1e rijles. Ik heb er zelf ook me rijbewijzen behaald . Mede dank zij de i...
Autorijschool Natascha Baur Autorijschool Natascha Baur 4 km Autorijschool Natascha Baur Gank 9 6374 NK Landgraaf 06-53173743
Rijschool Goossens Rijschool Goossens 4 km Prima rijschool Waar Je Door Rijschool Roger Goosens Op een Duidelijke Manier Al Je ...
Rijschool Simons Rijschool Simons 4 km Een hele fijne rijschool. De instructeur François is eerlijk, geduldig, geen enkele v...
Auto & motorrijschool Schiprowski Auto & motorrijschool Schiprowski 4 km Auto & motorrijschool gespecialiseerd in faalangst. Individuele theorielessen. Altijd...
Recensies
Dré is een ontzettend leuke rijleraar. Hij geeft goede begeleiding met veel humor tussendoor. Dit maakt het super gezellig. Altijd met plezier lessen gevolgd. Hierdoor in 1x geslaagd. Top rijschool!
In 1x geslaagd door de goede begeleiding en het vertrouwen van Dré. Naast de leuke humor en gezelligheid die Dré aan de rijlessen geeft, beschikt Dré als rij instructeur ook over veel mensenkennis. Dré kan zich per persoon goed aanpassen: aan allerlei persoonlijkheden, leeftijden, angsten en verschillende stoornissen zoals faalangst, autisme, ADHD. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak gaat voelen achter het stuur en leert je om zelfverzekerd tijdens het rijden te worden en dat vond ik zelf erg fijn om te ervaren. Ik ga nu met vertrouwen zelf de weg op. Dré bedankt!
Dré is een ontzettend fijne rij leraar. Hij zorgt voor een hele goede sfeer in de auto en past zijn lessen aan aan wat jij nodig hebt. Ik heb niet alleen goed leren rijden bij Dre maar ik voel me ook goed in de auto. Dré doet echt zijn best voor je en is ontzettend flexibel met de lessen. De tussentijdse toets en het rij examen heb ik beiden in één keer gehaald. Ik ga de gezelligheid missen en raad iedereen aan bij hem te rijden.
Echt een hele fijne rijschool! De rijinstructeur geeft jouw al individu de aandacht die je nodig hebt. Ik voelde mij altijd op mijn gemak en heb absoluut geen spijt!
Key4Drive raad ik aan iedereen aan! Leerzaam én gezellig. Dré liet me op mijn gemak voelen, en niet te vergeten: hij denkt met je mee en zet een extra stap voor je. In 1x geslaagd! Bedankt Dré!!!
Zeker een aanrader om bij Key4drive te gaan! Dré kan alles goed helder en rustig uitleggen. Ik heb met heelveel plezier gereden bij Dré. Dankjewel voor alles!!!!
Dre is een super fijne instructeur, met mijn faalangst is het soms wel een beetje lastig maar daar had ik met dre en de rijlessen niet zoveel last van , gewoon kort gezegd een super rijschool!
Ik ben naar Dré verwezen door een vriend nadat mijn eerste rijschool geen gehoor meer gaf. Bij Dré kon ik binnen een week een proefles volgen! In tegenstelling tot de eerste rijschool werd hier alles snel opgepakt en geregeld. Gedurende de rijlessen kon ik erg fijn en eerlijk praten over mijn rijvaardigheid en werden verbeter punten goed opgemerkt. Al met al top lessen gehad van een fijne instucteur!
Dré is een super gezellige en kundige rij instructeur die rekening houdt met je wensen. Met plezier en kundigheid haal je hier de key4drive!
Ik ben erg tevreden geweest met de lessen van Dré. Hij laat je op je gemak voelen tijdens de les en geeft duidelijke adviezen. Ik heb zowel mijn theorie als mijn praktijk in één keer kunnen halen. Ook heeft hij naast het verplichte materiaal nog een zelf gemaakte binder waar de meest belangrijke dingen op een rijtje staan, dit straalt uit dat hij extra zijn best doet om zijn leerlingen over de streep te kunnen trekken. Ook is Dré flexibel en zijn zaken goed met hem te overleggen. Ik raad anderen ook aan om lessen bij Dré te volgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid