facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor kevinsenders.nl

kevinsenders.nl

Info

Fotografie | Videografie

Geschiedenis

Fotografie | Videografie



" .Dat is ons motto. Wij helpen je graag om jouw bedrijf, festival of evenement naar een hoger niveau te tillen met indrukwekkende content."
Adres:
Telefoonnummer: +31 (6) 412 509 14
Stad: Deurne



op zoek naar gerelateerd: Kev deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Image'n Media Image'n Media 1 meter Image’n Media is een bedrijf gespecialiseerd in video- en fotografie. Wij willen onze...
Videoclub Deurne NL Videoclub Deurne NL 2 km Grote liefde voor bewegend beeld kenmerkt de leden van Videoclub Deurne.
Shoot. Shoot. 2 km Heeft u een betaalbare maar vakkundige fotograaf/filmmaker nodig? Neem contact op!
Recensies
Evoke heeft meerdere malen een beroep gedaan op de diensten van KEV. Zowel bij de opening van ons nieuwe kantoor in Maastricht als de aankondiging van Evoke Germany heeft KEV. de foto’s verzorgd. Kevin is flexibel, snel en professioneel en de samenwerking verloopt heel soepel. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en in samenspraak is veel mogelijk.
KEV. is sinds 2020 mediapartner van De Peelstrekels en hier zijn we heel blij mee! Met oog voor detail weet Kevin de juiste momenten vast te leggen. De spontane, energieke en verrassende foto's zorgen voor een mooie beleving van onze carnavalsactiviteiten. Kevin bevestigd het gezegde: 'Een foto zegt meer dan 1000 woorden'. Wij hopen dan ook nog lang samen te mogen werken met KEV.
Wij hebben als organisatie een super fijne samenwerking met KEV. We krijgen voor deze samenwerking enorme flexibiliteit, hoge kwaliteit en betrokkenheid van het bedrijf. De kwaliteit van onze uitingen is hierdoor enorm gestegen.
Professioneel, flexibel en zeer prettig in de communicatie. Wij werken graag met KEV. samen!
Sinds enkele jaren werk ik met veel succes samen met KEV. De werkwijze is uniek, prettig en persoonlijk. Iedere keer komen we samen tot een mooi resultaat! Er wordt altijd goed met je mee gedacht en gebruik gemaakt van de ervaring binnen KEV.
Fijne samenwerking en spetterende aftermovie van Cross Duatlon De Peel 2022 gerealiseerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid