facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kevin Linting Hoveniers

Kevin Linting Hoveniers

Info

Voor al uw tuinonderhoud, aanleg, beplanting, bestrating, terrasreiniging, vijvers, schuttingen, vlonders en overige timmerwerken.

Adres: Steenbreek 25, 2481 Woubrugge
Telefoonnummer: 0611742815
Stad: Woubrugge
Route: Steenbreek 25
Postcode: 2481


Recensies
Kevin is een vakkundige tuinman. Hij komt zijn afspraken na en leverde voor ons perfect werk. Wij raden Kevin dan ook heel graag aan.
Kevin heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd in onze tuin van regulier onderhoud tot en met het custom maken van een nieuwe berging en terras. Kevin is erg veelzijdig, werkt hard en levert altijd op conform verwachtingen. Wij vinden het prettig om met hem samen te werken en raden hem van harte aan.
Kevin heeft bij ons groot onderhoud gedaan in de tuin. Hij heeft prachtige hekjes geplaatst, hij werk nauwkeurig en raffelt de boel niet af. Prettige tuinman om mee te werken !
Kevin heeft voor ons, V.v.E. Oudendijk, een nieuwe damwand geplaatst. Daarna alles aangevuld met aarde en beplant met sierheester en planten. Verder kregen wij via de mail nog een extra boodschap mee “geef de heesters en planten af en toe wat water”. Kevin bedankt je hebt het goed gedaan.
Kevin heeft bij ons tuinonderhoud gedaan. Erg tevreden over hem.
Met een aantal buren buxushagen laten vervangen door ligusterhagen als erfafscheidingen. We zijn zeer tevreden over het werk dat Kevin heeft geleverd. We hebben hem ervaren als een vakkundig en zeer nette werker, bovendien als een zeer vriendelijk persoon.
Reageer op deze plaats
Nick
Top bedrijf

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid