facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kevin Hummel auto's

Kevin Hummel auto's

Info

Inkoop auto´s
verkoop auto´s
reparaties

Adres: De Factorij 22, 9363TN Marum
Telefoonnummer: 0637420302
Stad: Marum
Route: De Factorij 22
Postcode: 9363TN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Vught Tuning Van Vught Tuning 189 meter Al meerdere auto's hier laten optimaliseren. De laatste was een Skoda Rapid 1.0 tsi. ...
Autobedrijf Linker Autobedrijf Linker 341 meter Altijd geweldig service en nu met een andere auto kopen ook erg prettig zaken gedaan ...
Autobedrijf Jonkman Autobedrijf Jonkman 2 km Prima voor auto keuren
Autobedrijf F.M. van der Heide Autobedrijf F.M. van der Heide 2 km Blij verrast met deze nieuwe garage in Leek. Fijne service, erg vriendelijke eigenaar...
Recensies
Onlangs een mooie occasion gekocht. Bij thuiskomst bleek er nog wat koelvloeistof te lekken. Meteen contact gezocht, en binnen een paar dagen hebben ze dat weer verholpen. Al met al goede service en eerlijke mensen.
Altijd goed, no nonsens, nette kwaliteit prijsverhouding. Ik raad dit bedrijf aan.
Kom hier al jaren, goede service !
VW upp gekocht. Zeer tevreden over de afhandeling. Gaf mij een heel goed gevoel.
Tevreden klant na aanschaf andere auto, goede service, vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima service , weer direct geholpen
Onlangs een Citrioen Saxo met bouwjaar 11-02-2000 gekocht bij deze garage. Dit had ik niet moeten doen. Ik had op dat moment snel een andere auto nodig, want mijn vorige auto een citroen ax uit 93 was niks meer en zou niet meer door de APK komen zonder dikke kosten. Testrit gemaakt en alles voelde prima. dus heb ik besloten om de Saxo te kopen. leek op het eerste gezicht prima voor de prijs. Echter twee maanden laten begaf de koppeling het. Omdat de auto uit 2000 is en op het moment van aankoop prima reed is er denk ik, geen sprake van non-conformiteit. Echter heeft deze garage mij natuurlijk niet verteld dat er iets mis zou kunnen zijn met de koppeling. Voor een aanschafprijs van 900 kan je natuurlijk niet alles verwachten. Hier ben ik ook best realistisch in. Maar ik voel mij wel een beetje belazerd. Dit moesten ze hebben geweten! Gelukkig kan ik zelf de koppeling vervangen en kan ik onderdelen aanschaffen voor de inkoopprijs. Maar niet bij deze garage. Ik ben zeer ontevreden.
**UPDATE** Eigenaar zegt auto niet verkocht te hebben, tenminste komt niet voor in zijn systeem. Auto stond wel degelijk op zijn terrein bij aankoop en de auto is wel in zijn bedrijf betaald. Dat de autohandelaar de factuur vervolgens 2 weken later verstuurd onder een andere naam...zegt genoeg. Factuur staat op naam van zijn zoon Kevin Hummel, die papa na mijn reactie 5 sterren gaf. Dubieus allemaal, zou het ook zo met de auto's gaan? ------ Auto gekocht, factuur zou later komen. Hier diverse keren achteraan moeten bellen. Factuur ontvangen, met compleet andere bedragen erop. Na ca 2 weken, is de versnellingsbak vastgelopen oorzaak ontbraken bouten in de aandrijfas waardoor de auto zonder bakolie is komen te staan. Wederom contact gezocht met het bedrijf, maar enige vorm van reactie blijft uit. Kortom, zwaar waardeloos en als advies koop je auto ergens anders, ben je beter uit.
Heb kort geleden een Touran gekocht bij dit autobedrijf. De auto zelf ben ik wel tevreden over. Maar over dit autobedrijf zeker niet. Er zou een beurt gegeven worden, is 100% zeker niet gebeurt ik ben er zelf achter gekomen dat deze auto net een grote beurt en zelfs voor bijna 3000 Euro om de kont had gehad. Auto is erg slordig afgeleverd. Niet even gewassen van binnen en van buiten. Auto met een lege tank meegegeven. Als je over garantie begint, dan zegt hij er niet aan te doen; 'je kan altijd langs komen als er wat is'. En vervolgens gaan zeuren als er een week later toch iets niet helemaal goed zit. Na aankoop krijg je als snel het gevoel, en succes he. Nee ik zou niemand aanraden om hier een auto te kopen.
Oktober 2018 een Peugeot 307 gekocht met nieuwe apk gedaan door het bedrijf zelf. Op die dag in ‘goede staat’ Maand later stabilisator stangen laten vervangen. En met de apk bij de garage hier te horen gekregen dat deze auto niet door de apk had mogen komen vorig jaar. Rubbers van de draagarmen,remleiding en remslang compleet af, waren in zodanige staat dat deze vorig jaar ook al opgemerkt moesten zijn. De rubbers konden niet in een jaar tijd al in deze slechte staat zijn. En nog een aantal onderdelen die aan vervangen toe zijn. Nu weet ik dat apk een moment opname is en dat een auto de nodige onderhoud nodig heeft, maar een auto die met deze mankementen in zodanige slechte staat een apk door komt roept vraagtekens op. En dan verkopen als een goed onderhouden nette auto. Niet correct. Onderstaand reactie zegt de auto niet verkocht te hebben ? Deze is verkocht door de zoon Kevin hummel. Ben er zelf met 2 andere mensen geweest, er stonden op dat moment 3 peugeots 307 buiten voor de deur. Mensen DENK EROM KOOP HIER NIET!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid