facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij van Selm

Info

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden.

Adres: Hof van Spaland 71, 3121 CA Schiedam
Telefoonnummer: 0104708138
Stad: Schiedam
Route: Hof van Spaland 71
Postcode: 3121 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speciaalslagerij Maan Speciaalslagerij Maan 4 km Heel vriendelijk en super vlees daarbij adviseren ze met net dat beetje extra
Recensies
Zo'n mooi bedrijf. Als ik goed heb geluisterd, bestaat van Selm al meer dan 100 jaar in Schiedam. Begonnen in Kethel en al sinds jaar en dag in het Hof van Spaland. Ik kwam voor wild, dat overigens van topkwaliteit is. Maar ik had ineens trek in speklappen. Met zwoerd welteverstaan. Ik kreeg 2 heerlijke stukken hamlap mee, waar je in de super vaak stinkend vlees krijgt, kreeg ik bij van Selm de lekkerste speklappen die ik ooit heb gegeten. Zelfs de speklappen zijn dus gewoon van topkwaliteit. In een woord: Geweldig! Mensen geef wat meer uit voor je vlees. Beter voor jezelf, het milieu en zelfs voor de dieren. Ik durf van Selm 1 zoniet de van de beste slagers in deze regio te noemen.
Prima slager. Uitstekende kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel. AH ligt er recht tegenover. Laat de vlees en vleeswaren afdeling van AH links liggen en ga daarvoor naar deze slager. Kan bijna in 1 moeite door.
Flinke entrecote gekocht, ik denk laat ik de lokale keurslager eens een kans geven. Het vlees is taaiig en smaakt niet lekker smaakt doods en metalig. Duidelijk geen biologisch vlees of een koe die enigzins goed is behandeld. Voortaan weer naar de bioslager en diervriendelijker vlees. Zonde van de 14 euro.
Haal elke maand daar mijn vlees en is perfect, vriendelijk personeel
Ik koop er altijd rookvlees, en die is zo lekker! En Kim de hond krijgt altijd een stukje worst. Aardige mensen, en goed vlees.
Vroeg hoeveel 1 kilo's kipfilet kost en werd verteld dat dit 16 euro's is...
Super kwaliteit vleeswaren.Uiterst vriendelijke bediening!
Goede producten en vriendelijke personeel komt hier al jaren
Goede kwaliteit en prettige bediening.
De beste slager in de regio!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid