facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij van Hest

Keurslagerij van Hest

Info

In onze winkel aan de Tilburgseweg bieden wij u een breed en altijd vers assortiment. En dat is bepaald meer dan alleen: ‘goed vlees en fijne vleeswaren’.

Geschiedenis

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Adres: Tilburgseweg 81, 5051 AB Goirle
Telefoonnummer: 0135341389
Stad: Goirle
Route: Tilburgseweg 81
Postcode: 5051 AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van Hest Bestel, Van Hest maaltijden, Van Hest gourmet, Van Hest Eetkamer, Van Roessel Goirle, Borrelplank bestellen Goirle, BBQ Goirle, Van Hest Goirle Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Swolfs Slagerij Swolfs 34 meter Topslager! Huisgemaakte bloedworst is 10 uit 10!
Recensies
Waanzinnig mooie winkel. Goede kwaliteit vlees en eten. Hebben ook vlees wat geen andere slager heeft, zoals bijvoorbeeld Brisket voor op de BBQ en een droogkast met dry aged vlees. Heerlijk!
Prachtige winkel met veel eten! Al mis ik soms wel vers stokbrood aan t eind van de dag, om die heerlijke tapenades op te doen!
Top slager in het centrum van Goirle. Alles is heerlijk en je ontvangt bij de aankopen een deskundig advies. Vriendelijke bediening en behulpzame medewerkers.
Top kwaliteit en heel behulpzaam en vriendelijk personeel
Erg fijne en goed gesorteerde slager. Van buiten lijkt het kleiner dan het van binnen is. Prettig veel personeel, snel geholpen. Aanvulling aan mijn positive review: ik heb nog nooit zo een heerlijke kant en klaar maaltijd op!
De lekkerste biefstuk gegeten die ik mij kan herinneren. Liever wat minder vlees eten maar dan wel van top kwaliteit en die krijg je hier.Ga zo door
De beste die er is .dikke 10 . altijd vriendelijk personeel .een lekker vlees en groenten en brood .supper lekker xxx
Wat een geweldige winkel, vriendelijk personeel en fantastisch lekkere producten.
Bruiloft gevierd waarbij vlees werd geserveerd van van Hulst. Duidelijk een hogere klasse vlees, echt van genoten.
Jammer genoeg zitten ze niet in de Reeshof , maar het is een ritje naar Goirle waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid