facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Mark van der Poel

Keurslagerij Mark van der Poel

Info

De beste slager Castricum en omstreken, verstand van lekker vlees en know how van mooie producten zoals eigengemaakte worst en vleeswaren.

Adres: Geesterduin 33, 1969MH Castricum
Telefoonnummer: 0251-653382
Stad: Castricum
Route: Geesterduin 33
Postcode: 1969MH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saladebar Loes Saladebar Loes 30 meter Uitgebreide keuze salades en fruit. Goede bediening, prijs-kwaliteit meer dan ok
PartsNL Castricum PartsNL Castricum 32 meter Goede service redelijke prijs
Belinda's Bloemenkiosk Belinda's Bloemenkiosk 44 meter Verkoopster was chagrijnig en niet behulpzaam. Wilde perse een reeds gemaakt boeket a...
Tof Bloemen Castricum Tof Bloemen Castricum 66 meter Tof bloemen Castricum 365 dagen per jaar geopend!!
Aldor Verlichting Castricum Aldor Verlichting Castricum 638 meter Naar lampen gekeken....en een mooie gekocht :-
Poelier Castricum Gebrs. Van der Ende Poelier Castricum Gebrs. Van der Ende 645 meter Gebroeders Van der Ende is bekend om zijn ambachtelijke kipspecialiteiten, salades, m...
Expert Wormerveer is samen met Expert Castricum Expert Wormerveer is samen met Expert Castri... 699 meter Fijne winkel waar men nog aandacht heeft voor de consument en ook meedenkt.
Slagerij Schipper Slagerij Schipper 711 meter Deze prima slagerij verkoopt voornamelijk kern producten. Alles wat de slager moet ve...
Hout & Nieuw Hout & Nieuw 716 meter Stoere woonaccessoires, zowel nieuw als gemaakt van hout met een verhaal
Sopmop’s Webshop Sopmop’s Webshop 766 meter Snelle levering en zeer netjes ingepakt. Alle flessen met vloeistof in waren extra be...
Slagerij van der Meer Slagerij van der Meer 938 meter Heerlijke producten om te zien en eten.
Suzzies Suzzies 943 meter Ik loop altijd naar buiten met een leuk zgan kledingstuk.
Vuurwerkspektakel Vuurwerkspektakel 950 meter Het mooiste vuurwerk van Nederland dealer van RUBRO VUURWERK
Esclusivo Esclusivo 1 km Gister binnen gelopen om te zien wat voor winkel het was. Ik heb een super fijne erva...
Sport 2000 Castricum, Dekker Sport 2000 Castricum, Dekker 1 km Goede sport zaak. En diverse merken.
Uw Groene slager Hans van Borre Uw Groene slager Hans van Borre 1 km Top producenten.
Onstock Onstock 1 km Leuk winkeltje met vriendelijk personeel. Zoekt u een kado voor uw vrouw, loop hier d...
Glas & onderhoudsbedrijf Bakker Glas & onderhoudsbedrijf Bakker 1 km Heerlijke verse broodjes maken ze daar.
Recensies
17 febr 2022 Heb vandaag een heerlijk saté broodje genuttigd bij deze prima slager. Lekker krokant met malse stukjes kippenvlees. Deze mooie zaak doet aan kwaliteitsborging wat je ook terugvindt in de prima producten. Het ziet er keurig uit deze mooie schone zaak en er werken vriendelijke mensen die gemotiveerd hun vak uitoefenen. Alles staat ruimtelijk opgesteld en is modern ingericht. Voor een vergeten groente boodschap kunt u hier ook nog terecht. Een prachtig stuk vlees met verse groente erbij, wat willen we nog meer? U kunt uzelf en uw huisgenoten ook nog verwennen met prima Italiaanse producten. Zie de foto's Deze slager: van harte aanbevolen!
Goede kwaliteit slager, maar wilde een stukje metworst kopen voor een oudere dame, moest ik een halve worst kopen omdat ze geen kleine stukjes hadden, alles ligt voorverpakt in de koeling. Gevraagd om een kleiner stukje dat kon niet was al op! Zeer klant onvriendelijk.
De rijst van de Poké bowl Sesam Chicken was niet gaar. Niet fijn zulke harde rijst te moeten eten. Voor de hoge prijzen verwacht je betere kwaliteit.
Altijd heerlijk eten en kwalitatief ook! Verse maaltijden zijn heerlijk , het fruit ook , beleg ook en natuurlijk helemaal hun bekende grillworst , dat is echt een aanrader. Echter, de kippenvleugeltjes zijn niet meer zo lekker als vroeger , tegenwoordig te zoet van smaak. Maar gelukkig is er keuze zat en voor ieder wat wils!
Waarschuwing: loop deze moderne, prachtige, winkel niet in wanneer je honger hebt. Heerlijke maaltijd salades, smaakvolle vleeswaren, salades, smoothies en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Top vlees en groeten en zeer vriendelijk personeel. De winkel ziet er geweldig uit met een duidelijk overzicht. Ook voor iets speciaals draaien de mannen en vrouwen hun hand niet om. Kortom een aanrader.
Gisteren voor het eerst geweest, tortilla en pita broodjes pulled chicken gekocht, was heerlijk en wat een prachtige winkel, ik kom zelf uit de slagers wereld, maar zo.n winkel heb ik nog nergens gezien.
Perfecte bavette - van Schotse Hooglander - gehaald voor zeven personen. Prachtig mals en volop smaak. En betaalbaar. Goede tips van slager Koen voor de bereiding. Aanrader!
Naast een ruim assortiment vlees ook erg lekkere, goed belegde broodjes. Houd wel rekening met een wat langere wachttijd tijdens het spits/middaguur.
Goede slager met veel variatie! Vriendelijk geholpen en voor een goede prijs. Geholpen door Thijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid