facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Kruyswijk

Keurslagerij Kruyswijk

Info

Keurslagerij Kruyswijk is een slagerij gespecialiseerd in verse vleesproducten. Naast het vlees kunt u ook terecht voor belegde broodjes van top kwaliteit.

Adres: Ophelialaan 155, 1431 HD Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-324059
Stad: Aalsmeer
Route: Ophelialaan 155
Postcode: 1431 HD



op zoek naar gerelateerd: Kruyswijk Diemen, Broodje lange jan, Broodjes bestellen Aalsmeer, Keurslager broodjes, Slager Hoofddorp, Kruijswijk, Slagerij Steen
Recensies
schandalig gister voor 34 euro 2x rib eye en 4 kipstukken gehaald rib eye was niet top maja dat kan is geen special maar die 4 stukken kip lekker gemarineerd omdat ze oud zijn 1 dag in de koelkast gestaan en er staat schimmel op tot nooit meer vuilniszakken
Broodjes gehaald, vond het erg tegenvallen best duur voor 2 plakjes carpaccio 4 pijnboompitten, kaas uit een busje en 1 theelepel pesto, en sla.. jammer.
Bestel 2 broodjes met grillworst. de plakjes grillworst zijn nog dunner dan de plakjes boterhamworst bij de jumbo vandaan.
Een heerlijk ruim opgezette fraaie winkel. De producten, zeer uiteenlopend en een goede keuze, zijn echt een aanrader voor een ieder. De kant en klare maaltijden, zijn een streling voor het oog. Niet onbelangrijk..... heerlijk van smaak! Je wordt vriendelijk geholpen en als je voorkeur hebt, hoe de producten ingepakt worden, dan is daar oor naar. Ik koop altijd een zeer grote hoeveelheid voor in de vriezer. Na ontdooien alles perfect van smaak. Wil je wat lekkers op tafel, ga dan naar gebr. Kruyswijk!!!
Heb hier vlees gehaald voor op de barbecue. Hamburgers, kipsaté, nog andere spiesjes. Het was allemaal superlekker mals vlees. Echt een aanrader!
Geweldige slager,heeft altijd verse vleeswaren en als iets niet goed is dan word het altijd vergoed daar word niet moeilijk over gedaan.Goed personeel erg aardig.
Tikkie prijzig, maar super kwaliteit vlees. De kip is in elk geval een stuk beter dan van de Jumbo aan de overkant. De cordon blues zijn vaak wel erg zout,.
Goede slager Prima kwaliteit
Altijd lekker belegde broodjes.
Netjes schoon kwaliteit vriendelijkheid. Goede slager
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid