facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Jos Smal

Keurslagerij Jos Smal

Info

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om u te helpen!

Geschiedenis

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Adres: Westerblokker 113, 1695 AC Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229 234717
Stad: Blokker
Route: Westerblokker 113
Postcode: 1695 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Slagerij Zwaag, Slager Hoorn, Keurslager Langedijk, Uw Slager Kersenboogerd, Keurslager winkel, Slager Hoorn centrum, Slager Callantsoog, Slager Meijer
Recensies
Geweldige kwaliteit en altijd behulpzaam personeel, ze denken echt met je mee als je iets speciaals wil, en diverse producten zelfs onder de prijs van de supermarkt ! Gisteren bbq met Australische gaste, zij waren vol lof over het vlees En de salades en sauzen
Voor ons feest de bbq laten regelen. Veel complimenten gekregen. Ook met de mensen, met speciale wensen was rekening gehouden en prima voor elkaar. Zeer vriendelijk. Ik had er geen omkijken naar en kon genieten van het feest. Helemaal top
Wat een top vlees verkopen ze hier zeg! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Dus als je vlees wilt halen bij een echte slager is dit echt een aanrader!!!
Heerlijk vlees! Wij hebben wekelijks producten van hun en het blijft lekker. Ook hebben ze erg vriendelijk personeel, echt een aanrader!
Een zeer bekwame slager met altijd goede producten. Vooral de bbq's met vlees van slager Max zijn een aanrader!!!
Gisteren Barbecue vlees gehaald . Was zoals gewoonlijk weer perfect geregeld. En heerlijk gegeten met lekkere salades erbij. Vertrouwd adres voor ons .
Mooie slager, kwalitatief en professioneel. Kom hier met erg veel plezier. Zeker een aanrader!
Top slagerij. Super vriendelijke medewerkers. Altijd bereid om je te helpen. De metworst en grilworst zijn echt de moeite waard om er voor om te rijden.
Op zoek naar een heerlijke bbq. Meedenkend personeel en een prachtig uitziende etalage met veel verschillende producten dan moet je bij Max Koning zijn in Blokker.
Goede service en vriendelijke medewerkers ondanks een altijd drukke winkel! Kwaliteit van het vlees is prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid