facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Ilja Kattenberg

Adres: Markenburg 101, 2135 DS Hoofdorp, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0235628413
Stad: Hoofdorp
Route: Markenburg 101
Postcode: 2135 DS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Slager Hoofddorp centrum, Slager hoofddorp halal, Turkse Slager Hoofddorp
Recensies
Beste slager van Hoofddorp en omstreken : altijd vriendelijk, persoonlijk en kundig. Maar belangrijker nog het vlees, de toetjes ja die zijn er ook en andere gerechten zijn heerlijk!
Hoi Ilja Dank voor jullie bijdrage aan het Leger des Heils. 1 x in de maand laatste donderdagkoken we een verse maaltijd voor 12 mensen. Voor de maand februari hadden we andijvie stamppot met worst en lekkere jus. Vrijgevig en met plezier gaven jullie bakjes mee waar we het in konden doen. Dank jullie wel en be Blessed Vr. Gr.
Fijne slager, ik kom hier niet vaak, maar heeft echt goede kwaliteit vlees en vriendelijk personeel dat met je mee denkt. Topzaak!
Jammer! Maar ik kom er nooit meer! Ben sinds kort daar in de buurt komen wonen en dus mijn boodschappen doe ik ook in dit winkelcentrum. Ik merk dat ik hier totaal niet vriendelijk word geholpen door de opgedofte dames daar. Klanten voor mij netjes geholpen en vriendelijk en een lach. Maar helaas niet bij mij terwijl ik altijd vriendelijk bleef. Kan te maken hebben met voorkeur voor kleur. Ik gaf nog de voordeel van de twijfel maar nooit weer!
Deze slagerij is al vanaf de opening van het winkel centrum onder de vorige eigenaar goed van start gegaan . Vriendelijk personeel ,je wordt goed geholpen men geeft indien gevraagd goed advies . Het vlees/vleeswaren zeer goede kwaliteit. De erwtensoep is een echte aanrader . Ilja ga zo door Een trouwe klant.
Top slager !!! Ilja en zijn team zorgen voor een super klantvriendelijke beleving! Hoge kwaliteit aan producten en heerlijke maaltijden!
Ik zag net jullie TikTok, en ik kom graag grillworst kopen voor 4,50
1 van de betere slagers uit de haarlemmermeer! Zeker een aanrader als je zin hebt in een lekker stukje vlees! En het personeel is ook super vriendelijk!
Geweldig goede slager. Goede service en denkt graag met je mee. Super!
Deze Keurslager heeft het wel begrepen, vriendelijke open service uitstekende producten hier rij je voor om
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid