facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Heunks

Keurslagerij Heunks

Info

Keurslagerij Heunks is gevestigd in winkelcentrum carnisse veste te Barendrecht. Wij hebben een breed assortiment en maken veel producten zelf.

Geschiedenis

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid.

Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wensen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies.

Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven variëren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd.


Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek; iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank.



"is vanaf 4 juli 2020 gesloten"
Adres: Van Beuningenhaven 7, 2993EH Barendrecht
Telefoonnummer: 0180-547630
Stad: Barendrecht
Route: Van Beuningenhaven 7
Postcode: 2993EH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Schaap Barendrecht. Uw vlees specialist Slagerij Schaap Barendrecht. Uw vlees specia... 3 km Daar waar kennis en vakmanschap centraal staan. Een echte SLAGER die nog echt product...
Bergwerff Vlees Bergwerff Vlees 4 km Voor topkwaliteit is men hier aan het juiste adres met hun ruime assortiment hetgeen ...
Recensies
Sommige dingen zijn er erg goed maar daar betaal je dan natuurlijk ook prima voor. Wel raar dat sommige dingen bevroren in de vitrine liggen, lijkt me niet echt handig als je het zelf later nog in wilt vriezen. Niet altijd de allervriendelijkste bediening, ligt eraan wie je helpt.
Een overheerlijke gevulde kerstkalkoen gegeten. Prima mondelinge info gekregen over de bereiding. Braadzak en eenmalige vleesthermometer voor het beste resultaat. Wij hebben genoten!!!
Lekker gehakt maar vooral vader én dochter zeer onvriendelijk tegen klanten...
Supergoede slager met groot assortiment en heel vriendelijk personeel
Onvriendelijk en ontiegelijk duur. Kwaliteit is oké.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid