facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Geert Brands

Info

Keurslagerij Geert Brands is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en zouterij.

Geschiedenis

Keurslagerij Geert Brands is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en zouterij. Bijna alle vleeswaren en worsten komen hiervandaan en diverse vleeswaren zijn bij vakwedstrijden onderscheiden. Ons rundvlees is van topkwaliteit en is afkomstig van dikbilrunderen uit de regio. Wij verzorgen zelf de inkoop van het rundvlees bij vaste mesters, zo kennen wij ons vlees van begin tot eind.
Onze maaltijden uit eigen keuken en maaltijdenlevering zijn alom bekend; gemakkelijk, gezond en gevarieerd.

Adres: Kerkstraat 1, 7451BM Holten
Telefoonnummer: 0548361379
Stad: Holten
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 7451BM


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 12:30

Recensies
Vanavond een heerlijke barbecue gehad, compleet verzorgd voor 25 personen. Netjes verzorgd en heerlijk vlees. Complimenten!
Enorm genoten van ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Speciale dank aan Keurslagerij Geert Brands voor het overheerlijke varken aan het spit. Zeer veel complimenten gekregen van onze gasten, waaronder enkele echte vleeskenners!!
Ik vind het schandalig hoe ik word behandeld. Vraag om iets normaals als een satehburger. Mw vindt het normaal om daar lacherig over te doen en dat dat absoluut niet gemaakt wordt in deze zg keurige slagerij. Manieren is blijkbaar iets wat deze slager blijkbaar niet kent. Assortiment was niet byzonder. Kortom, geen aanrader.
Wat een rust om wat uit te zoeken. Fijn vlees en vleeswaren. Vriendelijk personeel.
Superrrr slagerij met echte vakkennis, Je wordt altijd vriendelijk geholpen door het personeel en vindt de kwaliteit en smaak van het vlees heel goed en lekker.
Midweekje vakantie vieren in Holten. Bij de keurslager vlees en kip gekocht. Bijna de vingers bij opgegeten. Slager mag verhuizen naar Groningen!
Een bbq pakket voor 15 personen, heerlijk vlees en goede service
Zeer goede service en goed vlees en kant en klaar maaltijden.
Wat verschillende stukjes vlees gehaald voor op de bakplaat, was goed vlees!
Suuuuper lekker vlees en lieve mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid