facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Dick Kok

Keurslagerij Dick Kok

Info

De lekkerste winkel van Wognum en omstreken!

Geschiedenis

Wie van lekker eten houdt is hier op het juiste adres, wij staan voor een eerlijke, verantwoorde en diervriendelijke manier van werken. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Livar varkensvlees, of ons rundvlees, rechtstreeks van de boer? Maar ook voor kant-en klare maaltijden, salades, belegde broodjes en catering draaien wij onze hand niet om. Kortom, genoeg om van te watertanden op deze Facebook pagina



"De lekkere eetwinkel voor Wognum én omstreken. Een familiebedrijf met een passie voor eten.Duurzaam, diervriendelijk en betrouwbare producten van een Keurslager waardige kwaliteit, daar staan wij voor.Kom gerust eens binnen of neem een kijkje op onze webshop."

"De lekkere eetwinkel voor Wognum én omstreken. Een familiebedrijf met een passie voor eten.Duurzaam, diervriendelijk en betrouwbare producten van een Keurslager waardige kwaliteit, daar staan wij voor.Kom gerust eens binnen of neem een kijkje op onze webshop."
Adres: Kerkstraat 25, 1687AL Wognum
Telefoonnummer: 0229-572307
ln.regalsruek.kok@ofni
Stad: Wognum
Route: Kerkstraat 25
Postcode: 1687AL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Recensies
Wij hadden de shoarma pan besteld voor het eerst. En wat hebben we heerlijk gegeten. Kan het iedereen aanraden. Het is makkelijk met een verjaardag. Wij waren met 14 personen dat was meer dan genoeg. Ook de broodjes die je erbij krijgt zijn onwijs lekker wij gaan dit zeker nog een keer doen.
Barbecuepakket voor 2 personen was niet van verwachte kwaliteit: hamburgers waren al voorgebakken, en diepvrieskwaliteit. De rest proefde hetzelfde als de burger. Alleen de kip was lekker. Geen aanrader!
De Paardenworst is bijzonder lekker , het is een omfietsmoment van vele kilometers waard. Met goede slagers liefde gemaakt. De beste van het Westelijk halfrond.
Broodje bal uit de magnetron, letterlijk maar 2 plakjes ham op het broodje "warme" beenham. Zeven en een halve euro aan teleurstelling.
6-sterren broodjes voor een klein prijsje, heerlijk!
Heeft lekker vlees. O.a. de metworst en grillworst zijn hier lekker
Altijd heerlijk vlees.Vooral de wagayu biefstuk voor de barbecue is echt een aanrader.
Dick heeft voor ons een heerlijke bedrijfsbbq geregeld. Alles er op en er aan. Goed geregeld, prettige communicatie en bovenal heerlijk vlees.
4 plakjes achterham normale dikte voor 4,79!?
Mooie nieuwe winkel. Ruim assortiment en goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid