facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslagerij Cees Mol

Keurslagerij Cees Mol

Info

Als ambachtelijk Keurslager maken wij veel producten zelf en daarom vindt u bij ons altijd de lekkerste producten! Wij nodigen u graag uit in onze winkel om gratis te proeven van onze bijzondere delicatessen.

Geschiedenis

Keurslager Cees Mol komt uit een echte slagersfamilie. Hij heeft het ambachtelijke slagersvak geleerd van zijn vader. Twintig jaar geleden werkte Cees Mol in een Vershof en verkocht in het begin alleen verschillende vleessoorten. Na 5 jaar werd het assortiment uitgebreid met verse vleeswaren. In 2004 is Cees Mol Keurslager geworden en heeft hij zijn mooie winkel op de gezellige Oostwal in Goes.

Adres: Oostwal 2e, 4461 JT Goes
Telefoonnummer: (0113) 21 16 67
ln.regalsruek.lom@ofni
Stad: Goes
Route: Oostwal 2e
Postcode: 4461 JT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: slagerij mol middelburg, slagerij schrijver, keurslager cees mol oostwal goes, maros goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Bakkerij Goes In de Bakkerij Goes 360 meter Heerlijk ontbijtje! Vriendelijke bediening en leuk om achter de schermen mee te kunne...
Polska Chata Goes Polska Chata Goes 418 meter Fantastisch zeg
Jumbo Marconistraat Goes Jumbo Marconistraat Goes 801 meter Prima supermarkt, niets mis mee. Snap nog steeds het concept niet dat aan beide kante...
Recensies
Mooie zaak en heerlijke maaltijden en vriendelijk personeel.
Keurig nette zaak, prachtige spullen en goed en snel geholpen
Hele goede en lekkere producten en goede hulp aardig en behulpzaam
Met dan fantastische slager met uiteraard, bijzonder goed vlees, maar ook gerechten. Ga er naar toe en je bent verkocht.
De èchte ambachtelijke slager met heerlijk vers vlees en andere producten. Ik kim er zeer regelmatig. Vriendelijke bediening. Een ware aanwinst in Goes
Vlees gehaald voor de barbeque. We dachten makkelijk dus we kochten verschillende soorten vlees aan spiezen. Flinke tegenvaller. Zeer slecht gemarineerd. De smaken waren erg vreemd. De kipspies zelfs erg zurig. De stukken ui er tussen supertaai. Leek net of het vlees eerder uit de vriezer kwam, niet vers dus. Logisch want om 5 uur op zaterdag lagen de bbqbakken nog bomvol.. En de lamsspies? Dat was zeer zeker geen lams maar gewoon varkensvlees. Althans daar smaakte het naar. De term keurslager heeft voor mij geen betekenis meer..Het was de prijs niet waard en de volgende keer zelf gewoon het vlees voorbereiden. Is goedkoper, lekkerder en vooral ook minder teleurstellend.
Zeer goede keurslager, alles wat hij maakt en in de winkel ligt is met zorg bereidt en heerlijk. Een echte aanrader om daar te kopen. Ik kom er altijd. Top slagerij!!!!
Ik ben zó blij dat ik er ooit eens naar toe ben gegaan! Nu kom ik er altijd! Heerlijk vlees en overigens ook verukkelijke salades voor op brood. Service is ook perfect! De naam Keurslager komt door o.a. deze factoren, in mijn mening, volledig tot z'n recht.
Gisteren de spareribs en worsten gehaald voor op de bbq. Heerlijk! Zie de foto. Verdere toelichting is niet nodig lijkt mij!
Prachtige winkel. Genoeg personeel om te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid