facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslager J. Boere

"Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Wij werken met een prima team enthousiaste medewerkers, zowel vaste krachten als parttimers. Zij hebben het - net als onze klanten - naar hun zin bij ons bedrijf. Er is weinig verloop, dat zegt genoeg. Iedereen voelt zich echt betrokken en staat graag klaar voor onze klanten."
Adres: 116 Hoog Straat, 2851 BJ Haastrecht
Telefoonnummer: +31182501869
Stad: Haastrecht
Route: 116 Hoog Straat
Postcode: 2851 BJ



op zoek naar gerelateerd: BBQ Haastrecht, Keurslager Gouda, Keurslagerij webshop, Keurslager winactie 75 jaar, Slagerij Ultee, Haas op stok keurslager
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zoete Hoek De Zoete Hoek 46 meter
Recensies
Goede ,nee, perfecte kwaliteit kwa vlees,hapjes,schotels en salades. Zeer bekwaam personeel en ach Jhon ja fijne en goede slager die zijn klanten kent en weet hen zeer tevreden te houden!! Sorry dat het 12 jaar heeft geduurd om dit te posten.
Bridgeclub De Biedhoek in Haastrecht organiseert jaarlijks een Landendrive en John verzorgt altijd het buffet. Dit jaar op 10 febr. was het Franse buffet voor onze 60 gasten werkelijk subliem! Zij gingen na afloop zeer enthousiast naar huis. John, bedankt voor je uitgebreide, gevarieerde heerlijke buffet!
Vriendelijk personeel, goed vlees.
Goeie worst hebben ze
Vandaag buffet besteld, professioneel
Mooie kwaliteitsslagerij en vriendelijke bediening
Kwaliteit staat bovenaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid