facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslager J. Boere

Keurslager J. Boere

Geschiedenis

Het assortiment in onze moderne fraaie toonbank wordt de hele dag bijgehouden. Dus ook als u later op de middag binnen stapt, treft u een vers assortiment vlees en vleeswaren. En: wij maken veel producten zelf. Enkele toppers zijn: onze slavink, volgens eigen traditioneel familierecept (het geheim van Keurslager John Boere in Haastrecht ), ons rundvlees, onze eigen grillworst, en ons onlangs bekroonde rundergehakt.

Oh ja: in onze winkel vindt u – voor het gemak – ook een bescheiden aanbod groenten en fruit.



"Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Wij werken met een prima team enthousiaste medewerkers, zowel vaste krachten als parttimers. Zij hebben het - net als onze klanten - naar hun zin bij ons bedrijf. Er is weinig verloop, dat zegt genoeg. Iedereen voelt zich echt betrokken en staat graag klaar voor onze klanten."
Adres: Hoogstraat 116, 2851 BJ Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-501869
Stad: Haastrecht
Route: Hoogstraat 116
Postcode: 2851 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Katenhaasje Keurslager, Haas op stok, Varkenshaas op stok
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Haastrecht Coop Haastrecht 90 meter Ik vind het jammer dat je vaak chagorijnig geholpen word als je iets vraagt. Vaak om ...
Recensies
Echt een hele goede slager. Maakt heel veel zelf. Kwaliteit top. En vriendelijk personeel. Zijn tartaar is werelds. Ik eet dat lekker rouw op een broodje. Peper zout uitje er bij. Je eet je vingers er bij op.
Goede ,nee, perfecte kwaliteit kwa vlees,hapjes,schotels en salades. Zeer bekwaam personeel en ach Jhon ja fijne en goede slager die zijn klanten kent en weet hen zeer tevreden te houden!! Sorry dat het 12 jaar heeft geduurd om dit te posten.
Bridgeclub De Biedhoek in Haastrecht organiseert jaarlijks een Landendrive en John verzorgt altijd het buffet. Dit jaar op 10 febr. was het Franse buffet voor onze 60 gasten werkelijk subliem! Zij gingen na afloop zeer enthousiast naar huis. John, bedankt voor je uitgebreide, gevarieerde heerlijke buffet!
Kwaliteit staat bovenaan
Vriendelijk personeel, goed vlees.
Vandaag buffet besteld, professioneel
Mooie kwaliteitsslagerij en vriendelijke bediening
Goeie worst hebben ze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid