facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslager Crist Coppens

Keurslager Crist Coppens

Info

Keurslager Crist Coppens staat voor kwaliteit. Wij bieden u een ruim assortiment over alles wat met vlees te maken heeft in onze sfeervolle winkel.

Geschiedenis

Keurslager Crist Coppens is een trots bedrijf welke zoveel mogelijk betrokken is bij de complete bereiding van al onze producten: van de voeding van de dieren tot aan het bereiding van het product. Wij staan voor kwaliteit en zullen er alles aan doen deze kwaliteit te waarborgen.

Naast ons volledige assortiment in vlees, bieden we u ook verschillende kant-en-klare maaltijden, vlees in blik en een groot scala aan verschillende wijnen. Per stukje vlees geven wij u het advies welke wijn hierbij het beste past.

Een andere belangrijke pijler van ons bedrijf is barbecuehorst.nl. Een webwinkel speciaal voor barbecues die inmiddels drie jaar bestaat (en hard groeiende is). Wij bieden u duidelijke barbecuepakketten, die u zelf kunt aanpassen naar wens. Wij bezorgen gratis, 7 dagen in de week binnen gemeente Horst aan de Maas.
Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van tapas buffetten, binnenkort komt daar ook een nieuwe website van

Het laatste, en zeker niet het minste onderdeel van onze bedrijfsvoering is het op maat aanleveren van buffetten voor uw bedrijfsfeest. Wij zorgen ervoor dat u een perfect buffet op maak krijgt, waarbij we zelfs gekwalificeerd personeel kunnen leveren.

Kortom: Keurslager Crist Coppens staat voor kwaliteit en een ruim assortiment over alles wat met vlees te maken heeft!



"Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien."
Adres: Sint Lambertusplein 5, 5961 EW Horst
Telefoonnummer: 077 398 3794
Stad: Horst
Route: Sint Lambertusplein 5
Postcode: 5961 EW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Crist Coppens BBQ, Crist Coppens zanger
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Joosten Slagerij Joosten 73 meter Zeer lekkere gourmetschotel afgehaald tijdens ons verblijf in centerparcs.
Recensies
Voor een bbq daar het vlees gehaald en de huzarensalade. Was met en woord top en ook mmmmm. Service ook goed. Bij de garnalensticks kreeg je keurig twee bakjes bij tegen het aanbraden toppie.
Je hebt hier voldoende keuze aan vlees. Je kunt hier ook gesneden vleerwaar verkrijgen en soepen en kant en klare maaltijden tevens ook thuisbezorgd en barbecue pakket en de barbecue en borden en bestek en nog meer keuze. Het is een grote winkel welke in het centrum ligt. Er is voldoende personeel aanwezig en dat hebben ze ook nodig want het is altijd druk daar.
Slechte BBQ Service. Goed vlees maar salades, sauzen, kruidenboter en stokbrood zijn onder de maat. Te weinig, fantasieloos en zonder smaak. Typisch zoals je die uit een emmer van de Sligro schept. Dit vlees verdient beter.
bestel je lamsbout met bot krijg men partner lams vlees uit de diepvries en ook niet gesneden erg slecht hoor.
Goed vlees en prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid